Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 λόγω κορωνοϊού - Ποιες εκπομπές σταματούν

Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 λόγω κορωνοϊού - Ποιες εκπομπές σταματούν Facebook Twitter
0

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε αλλαγές στο πρόγραμμά του ώστε να ανταποκριθεί στις νέες συνθήκες λόγω του κορωνοϊού αλλά και μετά την ασθένεια της Φαίης Σκορδά που βρέθηκε θετική.

Σε επίσημη ανακοίνωση, εξηγεί πως αποφάσισε να προχωρήσει «σε αλλαγές στην καθημερινή του ροή καθώς θεωρεί ύψιστη υποχρέωσή του να κινηθεί με πυξίδα την επιτακτική ανάγκη των πολιτών για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, αλλά και γιατί κύριο μέλημά του ήταν και είναι η προστασία, με οποιοδήποτε κόστος, της υγείας των εργαζομένων του».

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται επίσης πως «ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών αναστέλλει, για όσο διάστημα χρειαστεί, την παραγωγή των ψυχαγωγικών του εκπομπών και σειρών».

Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 διαμορφώνεται ως εξής:

Από τις 06:00 έως τις 10:00, το «Καλημέρα Ελλάδα» θα είναι κοντά στις εξελίξεις, λεπτό προς λεπτό, μέσα από ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις.

Από τις 10:00 έως τις 13:00, «Πρωινή Ενημέρωση». Όλες οι εξελίξεις της ημέρας.

Στις 13:00 το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων θα καταγράφει και θα παρουσιάζει όλα τα γεγονότα της επικαιρότητας.

Στις 14:00, θα προβάλλεται ελληνική σειρά σε επανάληψη Στις 15:00, θα είναι στον τηλεοπτικό αέρα, σε επανάληψη, το «Rouk Zouk».

Στις 16:00, σε επανάληψη η σειρά «Εγκλήματα»

Στις 17:15, σε επανάληψη, το «Still Sranding». Στις 18:30, σε επανάληψη η σειρά, «Κωνσταντίνου & Ελένης».

Στις 19:30, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου και με μεγαλύτερη διάρκεια θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.

Στις 21:15, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, θα προβάλλεται σε επανάληψη η σειρά «Πέτα τη φριτέζα», ενώ την Παρασκευή την ίδια ώρα, επίσης σε επανάληψη, ο νέος κύκλος της σειράς «Το Καφέ της Χαράς».

Στις 22:15, θα προβάλλεται σε επανάληψη η σειρά «Άγριες Μέλισσες», με διπλό επεισόδιο.

Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και την Τρίτη 17 Μαρτίου, οι προγραμματισμένες εκπομπές «Ενώπιος Ενωπίω» και «Special Report» θα μεταδοθούν κανονικά. Δεν θα μεταδοθεί το «The 2night show» στις 18 και 19 Μαρτίου.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM