Ο Χατζηνικολάου απαντά στην Ελληνοφρένεια για την «διακοπή συνεργασίας»

Ο Χατζηνικολάου απαντά στην Ελληνοφρένεια για την «διακοπή συνεργασίας» Facebook Twitter
3

Δημόσια αντιπαράθεση έφερε το τέλος της «Ελληνοφρένειας» από τον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM του Νίκου Χατζηνικολάου


Ειδικότερα, οι συντελεστές της εκπομπής με ανάρτησή τους στο Twitter ενημέρωσαν το κοινό για το τέλος της Ελληνοφρένειας από τον ραδιοφωνικό σταθμό ευχαριστώντας τόσο τους ακροατές όσο και τους συνεργάτες όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας «ραντεβού στα γουναράδικα».


Η ανάρτησή της εκπομπής έφερε την αντίδραση του ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού, Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος έγραψε ότι δεν διεκόπη η συνεργασία αλλά έληξε το συμβόλαιο διευκρινίζοντας μάλιστα ότι «παρά τις δυσκολίες της εποχής το τιμήσαμε πλήρως και χωρίς καμία έκπτωση».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ελληνοφρένειας αναφέρει: «Αγαπητό κοινό σας ανακοινώνουμε ότι η συνεργασία μας με τον Real διεκόπη. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συναδέλφους δημοσιογράφους & ηχολήπτες για την καλή συνεργασία που είχαμε.

Ευχαριστούμε και εσάς για την καθημερινή ακρόαση & στήριξη.

Ραντεβού στα γουναράδικα. Καλή αντάμωση!»

Από τη μεριά του, ο Νίκος Χατζηνικολάου απαντώντας στην Ελληνοφρένεια, έγραψε:


«Δεν διεκόπη η συνεργασία. Να λέτε την αλήθεια. Το συμβόλαιο σας έληξε. Και παρά τις δυσκολίες της εποχής το τιμήσαμε πλήρως και χωρίς καμμία «έκπτωση».Και οικονομικά-και δεν ήταν καθόλου εύκολο-και σε ότι αφορά την ΑΠΟΛΥΤΗ ελευθερία που πάντοτε είχατε.»

TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάου Μπρουνέτ: Ο 12χρονος σταρ του YouTube που εξηγεί στον κόσμο τον περίπλοκο σύμπαν του αυτισμού

TV & Media / Πάου Μπρουνέτ: Ο 12χρονος σταρ του YouTube που εξηγεί στον κόσμο τον περίπλοκο σύμπαν του αυτισμού

Η φήμη του ήταν ήδη σημαντική πριν μια συνέντευξη με τον διάσημο Ισπανό ποδοσφαιριστή Μαρκ Κουκουρέγια, ο γιος του οποίου είναι επίσης αυτιστικός, τον εκτοξεύσει σε άλλα επίπεδα δημοτικότητας
LIFO NEWSROOM
Δανάη Παππά: «Για ποιον λόγο να είμαι υπόλογη» - Το σχόλιο για την υπόθεση Μπισμπίκη

TV & Media / Δανάη Παππά: «Για ποιον λόγο να είμαι υπόλογη;» - Το σχόλιο για την υπόθεση Μπισμπίκη

«Βγήκα ένα βράδυ με τους φίλους μου, διασκέδασα, όπως κάνω πάντα. Την επόμενη ημέρα υπήρχαν άρθρα, τηλέφωνα» ανέφερε η ηθοποιός φανερά απορημένη με όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες
LIFO NEWSROOM
Έρικ Μεταξάς: Ο συντηρητικός Ελληνοαμερικανός που θέλει να γίνει ο νέος Jimmy Kimmel

TV & Media / Έρικ Μεταξάς: Ο συντηρητικός Ελληνοαμερικανός που θέλει να γίνει ο νέος Jimmy Kimmel

Ο Μεταξάς, συγγραφέας, ραδιοφωνικός παρουσιαστής και ευαγγελικός διανοούμενος, παρουσιάστηκε ως ο άνθρωπος που θα επαναφέρει τη «χαρά» στην ψυχαγωγία, απαλλαγμένη από το «δηλητήριο των φιλελεύθερων talk show»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Όταν κάνεις ένα συμβόλαιο ορισμένης διάρκειας, η μη ανανέωση δεν συνιστά διακοπή συνεργασίας. Γι΄αυτό είναι ορισμένης διάρκειας.Τώρα πως παίζουν με τις λέξεις αυτοί οι τύποι, είναι να γελάς.
Όχι. Εκτός εάν συνάπτοντας ένα συμβόλαιο για ορισμένο χρόνο θεωρείς ότι θα πρέπει να ανανεώνεται για πάντα, εις τους αιώνας των αιώνων (αμήν). Τότε ναι.