Για πρώτη φορά στο «Μικρό μου Πόνυ» θα εμφανιστούν λεσβιακοί χαρακτήρες

Για πρώτη φορά στο «Μικρό μου Πόνυ» θα εμφανιστούν λεσβιακοί χαρακτήρες Facebook Twitter
0

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η δημοφιλής παιδικής σειράς κινουμένων σχεδίων «My Little Pony: Friendship Is Magic» θα συμπεριλάβει λεσβιακούς χαρακτήρες μέσα από ένα ζευγάρι θηλυκά πόνυ.

Στο επεισόδιο με τίτλο «The Last Crusade» παρουσιάζονται οι Aunt Holiday και Auntie Lofty, ένα λεσβιακό ζευγάρι που θα φροντίζει τον χαρακτήρα Scootaloo. Το επεισόδιο έχει ήδη προβληθεί στην Ευρώπη και μέσα στο σαββατοκύριακο θα προβληθεί και στις ΗΠΑ.

«Πιστεύω είναι φανταστικό που μπορούμε να δείξουμε ότι αυτό που πραγματικά ορίζει μια οικογένεια είναι η αγάπη - αυτό για μένα είναι ο πυρήνας από το "Μικρό μου Πόνυ"», σχολίασε η συνδημιουργός της σειράς, Nicole Dubuc.

«Η Νικόλ και εγώ σκεφτήκαμε πως αυτή ήταν μια καταπληκτική ευκαιρία να εισάγουμε ένα ΛΟΑΤΚΙ ζευγάρι στη σειρά, ρωτήσαμε την Hasbro και το ενέκρινε», σημείωσε από την πλευρά του ο σεναριογράφος και παραγωγός Michael Vogel. «Ήταν κάτι που όλοι θέλαμε να κάνουμε, να φέρουμε αυτό το ζευγάρι στην τελευταία σεζόν και να τους κάνουμε "επισήμως" μέρος του κόσμου του "My Little Pony"», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Για πρώτη φορά στο «Μικρό μου Πόνυ» θα εμφανιστούν λεσβιακοί χαρακτήρες Facebook Twitter

Οι Aunt Holiday και Auntie Lofty εμφανίστηκαν σε βιβλίο της σειράς το 2017. «Το "Μικρό μου Πόνυ" ανέκαθεν αφορούσε την φιλία και την αποδοχή ανθρώπων (ή πόνυ) που είναι διαφορετικά από εσένα. Οπότε νιώσαμε πως αυτό ήταν πολύ σημαντικό να γίνει», εξηγεί ο Michael Vogel.

Ο συμπαραγωγός Josh Haber σημείωσε πως «η διαφορετικότητα και η εκπροσώπηση είναι σημαντικές για τα παιδιά για τόσους πολλούς λόγους», συμπληρώνοντας πως είναι προτεραιότητά του σε όλες τις δουλειές που κάνει.

Το επεισόδιο συμπίπτει με τον Pride Month, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι προμελετημένο. «Είναι μια σύμπτωση που μοιάζει μοιραία», σχολίασε σχετικά ο Michael Vogel.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

YouTube: Τέλος η σελίδα «Trending» μετά από 10 χρόνια – Τι νέο έρχεται

TV & Media / YouTube: Τέλος η σελίδα «Trending» μετά από 10 χρόνια – Τι νέο έρχεται

Το YouTube διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να προτείνει προσωποποιημένα βίντεο στους χρήστες και να παρέχει στους δημιουργούς εργαλεία που τους βοηθούν να κατανοούν τι είναι δημοφιλές στο κοινό τους
LIFO NEWSROOM
Ο IShowSpeed κάνει live με τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια – Ξανά στην Αθήνα ο διάσημος YouTuber

TV & Media / Ο IShowSpeed κάνει live με τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια – Ξανά στην Αθήνα ο διάσημος YouTuber

Ζωντανά από την Αθήνα μεταδίδει αυτή την ώρα ο διάσημος Αμερικανός YouTuber IShowSpeed, παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε ένα νέο IRL stream που έχει ήδη προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM
Ο μισός πλανήτης βλέπει anime στο Netflix – Ανακοινώθηκε νέα μεγάλη λίστα τίτλων

TV & Media / Ο μισός πλανήτης βλέπει anime στο Netflix - Ανακοινώθηκε νέα μεγάλη λίστα τίτλων

Πάνω από 150 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολουθούν anime στην πλατφόρμα – Τριπλασιασμός θεάσεων τα τελευταία πέντε χρόνια, με κορυφαίους τίτλους όπως τα «Sakamoto Days», «Cyberpunk: Edgerunners 2» και «My Melody & Kuromi» να επανέρχονται
LIFO NEWSROOM
James Gunn: Ο Σούπερμαν είναι η ιστορία της Αμερικής, ένας μετανάστης που ήρθε από αλλού

TV & Media / James Gunn: Ο Σούπερμαν είναι η ιστορία της Αμερικής, ένας μετανάστης που ήρθε από αλλού

«Ναι, είναι πολιτική», τονίζει ο σκηνοθέτης αναλύοντας το όραμά του για τη νέα ταινία Σούπερμαν και συμπληρώνει: «Η βασική ανθρώπινη καλοσύνη είναι μια αξία και είναι κάτι που έχουμε χάσει»
LIFO NEWSROOM