Το prequel του Game of Thrones είναι γεγονός και επίσημο

Το prequel του Game of Thrones είναι γεγονός και επίσημο Facebook Twitter
0

Είναι ίσως η είδηση που ενθουσιάσει όλους τους φανς, καθώς το HBO έδωσε επίσημη διαταγή για να δημιουργηθεί και να δρομολογηθεί το γύρισμα για το prequel του Game of Thrones.


H σειρά θα δημιουργηθεί από τον αρχικό συγγραφέα George RR Martin και την συγγραφέα Jane Goldman, όπως μεταδίδει ο Guardian.

Το Game of Thrones prequel θα μας μεταφέρει χιλιάδες χρόνια πριν από την τωρινή αφήγηση και θα καταγράψει την καταγωγή του κόσμου από την χρυσή εποχή των Ηρώων, στην πιο σκοτεινή ώρα του.

Το HBO αποκαλύπτει μόνο τα παρακάτω: «Μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: από τα φρικιαστικά μυστικά της ιστορίας του Westeros μέχρι την πραγματική προέλευση των White Walkers, τα μυστήρια της Ανατολής και τους Starks ... η ιστορία δεν είναι αυτή που νομίζουμε».

Ο Martin είχε ήδη αποκαλύψει ότι ίσως το Game of Thrones δεν τελειώνει στην 8η σεζόν ενώ το HBO έχει ήδη ανακοινώσει ότι δουλεύει σε παραπάνω από μία ιστορίες που θα «γεννηθούν» από το «Game of Thrones». Mια από αυτές πήρε έγκριση, όπως όλα δείχνουν.

Το HBO δεν παρείχε χρονοδιάγραμμα για την παραγωγή του prequel, αλλά ο πρόεδρος του προγραμματισμού Casey Bloys δήλωσε στο παρελθόν ότι το δίκτυο δεν βιάζεται.


«Η πρώτη προτεραιότητα σε όλα αυτά είναι η τελευταία σεζόν του Game of Thrones», δήλωσε ο Bloys στους δημοσιογράφους το περασμένο καλοκαίρι, προσθέτοντας ότι αν γίνει κάτι αυτό θα είναι θα είναι τουλάχιστον ένα χρόνο.


Η τελική σεζόν του Game of Thrones είναι προγραμματισμένη μέσα στο 2019.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM