Ξανάρχονται οι βροχές και οι καταιγίδες

Ξανάρχονται οι βροχές και οι καταιγίδες Facebook Twitter
0

Τοπικές βροχές κατά διαστήματα στα κεντρικά και βόρεια και από το βράδυ πιθανώς καταιγίδες στα νοτιοδυτικά προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στις Κυκλάδες και το Βόρειο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 Μποφόρ. Στο Ιόνιο  οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης μετά το απόγευμα σε ισχυρούς 6 Μποφόρ.


Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια προβλέπεται στην Αττική. .Άνεμοι βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ.Θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές κατά διαστήματα στη Θεσσαλονίκη. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Ελλάδα / Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Σε μια εποχή που το αντιεμβολιαστικό κίνημα θεριεύει, με ανησυχητικά μηνύματα να έρχονται από τις ΗΠΑ και την εμβολιαστική «κόπωση» από την πανδημία να αυξάνει τον σκεπτικισμό εντός και εκτός συνόρων, ο ΕΟΔΥ, με μια κίνηση ματ, δημιουργεί γραφείο γρήγορου εντοπισμού και κατάρριψης των παραπλανητικών ειδήσεων, μέσω της ανάδειξης της επιστημονικής αλήθειας.
LIFO NEWSROOM