Θεσσαλονίκη: 34 χρόνια στον πατέρα που βίαζε την κόρη του

Θεσσαλονίκη: 34 χρόνια στον πατέρα που βίαζε την κόρη του Facebook Twitter
16

Σε συνολική ποινή κάθειρξης 34 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης 47χρονος ο οποίος βίαζε επί 10 χρόνια την ηλικίας 17 ετών, σήμερα, κόρη του.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Μάιο μετά από καταγγελία της θείας της ανήλικης κοπέλας, που την βρήκε αιμόφυρτη όταν προσπάθησε να αυτοκτονήσει, μη αντέχοντας άλλο την σοκαριστική κατάσταση που ζούσε.

Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του, είπε ότι δεν θυμόταν τίποτα, επικαλούμενος την κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόταν.  

Ελλάδα
16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

12 σχόλια
Προσωπικα διαφωνω με την θανατικη ποινη, αλλα πρεπει επιτελους να εφαρμοστει μια ποινη που να ειναι οντως ΙΣΟΒΙΑ. οχι 20-25 χρονια και να βγαινεις στα 3/5 , 2/5, 32/78 . Απλα, ξερα, ισοβια.
«Ήμουν μεθυσμένος…»Ε,τότε εντάξει, συγχωρεμένος. Καλά σοβαρά πιστεύει κανείς ότι αυτά μπορούν να ισχύσουν ως δικαιολογίες; Ημουν μεθυσμένος άρα δικαιολογείται που βίαζα, σκότωνα, πουλούσα ναρκωτικά, κτλ κτλ. Απλά βούλωσέ το!
Η φυλάκιση δεν είναι ποινή για τέτοιες περιπτώσεις. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να υπάρχει για να συνεχίζει να ζει ένας τέτοιος υπάνθρωπος είναι να προσφερθεί για πειραματόζωο μπας και βελτιώσει τις ζωές άλλων ανθρώπων αφού κατέστρεψε ήδη τη δική του και της κόρης του.
Πριν βιαστούμε να πούμε ότι η ποινή είναι μικρή, ας σκεφτούμε ότι όταν βγει θα είναι 80άρης. Και να ευχηθούμε να βγει ζωντανός. Και μετά να ευχηθούμε Κακό ψόφο να'χει. Και αυτός και όλοι σαν αυτόν.
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος είναι ικανός να κάνει κάτι τέτοιο σε 7 χρονών παιδάκι, πόσο μάλλον όταν είναι το ίδιο του το παιδί. Ευνουχισμός, βασανιστήρια,εκτέλεση. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.