EΡΧΟΝΤΑΙ!

Θεσσαλονίκη: 34 χρόνια στον πατέρα που βίαζε την κόρη του

Θεσσαλονίκη: 34 χρόνια στον πατέρα που βίαζε την κόρη του Facebook Twitter
16

Σε συνολική ποινή κάθειρξης 34 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης 47χρονος ο οποίος βίαζε επί 10 χρόνια την ηλικίας 17 ετών, σήμερα, κόρη του.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Μάιο μετά από καταγγελία της θείας της ανήλικης κοπέλας, που την βρήκε αιμόφυρτη όταν προσπάθησε να αυτοκτονήσει, μη αντέχοντας άλλο την σοκαριστική κατάσταση που ζούσε.

Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του, είπε ότι δεν θυμόταν τίποτα, επικαλούμενος την κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόταν.  

Ελλάδα
16

EΡΧΟΝΤΑΙ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Ελλάδα / Ο Εμμανουήλ Καραλής ορκίστηκε σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού

Μαζί με τον Έλληνα πρωταθλητή του επί κοντώ ορκίστηκαν και άλλοι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024 και δεν είχαν μέχρι σήμερα ενταχθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

Ελλάδα / Πετράλωνα: Τι προηγήθηκε της κατάρρευσης της πολυκατοικίας και τι εξετάζουν οι αρχές

Ο όγκος των ερειπίων δυσκολεύει τις προσπάθειες των διασωστών - «Εάν δεν ολοκληρωθούν οι προσπάθειες της έρευνας και της διάσωσης δεν μπορούμε να έχουμε ασφαλές συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει κάποιος εγκλωβισμένος»
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΝΑΣΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Ελλάδα / Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις απόσπασης εκπαιδευτικών

Με την στήριξη του Ιδρύματος Ωνάση, παρέχεται στους εκπαιδευτικούς η δυνατότητα παρακολούθησης προγραμμάτων επιμόρφωσης σε σύγχρονες παιδαγωγικές πρακτικές και η αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων
THE LIFO TEAM

σχόλια

12 σχόλια
Προσωπικα διαφωνω με την θανατικη ποινη, αλλα πρεπει επιτελους να εφαρμοστει μια ποινη που να ειναι οντως ΙΣΟΒΙΑ. οχι 20-25 χρονια και να βγαινεις στα 3/5 , 2/5, 32/78 . Απλα, ξερα, ισοβια.
«Ήμουν μεθυσμένος…»Ε,τότε εντάξει, συγχωρεμένος. Καλά σοβαρά πιστεύει κανείς ότι αυτά μπορούν να ισχύσουν ως δικαιολογίες; Ημουν μεθυσμένος άρα δικαιολογείται που βίαζα, σκότωνα, πουλούσα ναρκωτικά, κτλ κτλ. Απλά βούλωσέ το!
Η φυλάκιση δεν είναι ποινή για τέτοιες περιπτώσεις. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να υπάρχει για να συνεχίζει να ζει ένας τέτοιος υπάνθρωπος είναι να προσφερθεί για πειραματόζωο μπας και βελτιώσει τις ζωές άλλων ανθρώπων αφού κατέστρεψε ήδη τη δική του και της κόρης του.
Πριν βιαστούμε να πούμε ότι η ποινή είναι μικρή, ας σκεφτούμε ότι όταν βγει θα είναι 80άρης. Και να ευχηθούμε να βγει ζωντανός. Και μετά να ευχηθούμε Κακό ψόφο να'χει. Και αυτός και όλοι σαν αυτόν.
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος είναι ικανός να κάνει κάτι τέτοιο σε 7 χρονών παιδάκι, πόσο μάλλον όταν είναι το ίδιο του το παιδί. Ευνουχισμός, βασανιστήρια,εκτέλεση. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.