Θεσσαλονίκη: 34 χρόνια στον πατέρα που βίαζε την κόρη του

Θεσσαλονίκη: 34 χρόνια στον πατέρα που βίαζε την κόρη του Facebook Twitter
16

Σε συνολική ποινή κάθειρξης 34 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης 47χρονος ο οποίος βίαζε επί 10 χρόνια την ηλικίας 17 ετών, σήμερα, κόρη του.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Μάιο μετά από καταγγελία της θείας της ανήλικης κοπέλας, που την βρήκε αιμόφυρτη όταν προσπάθησε να αυτοκτονήσει, μη αντέχοντας άλλο την σοκαριστική κατάσταση που ζούσε.

Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του, είπε ότι δεν θυμόταν τίποτα, επικαλούμενος την κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόταν.  

Ελλάδα
16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM
Πώς έγινε η αποκατάσταση του υποθαλάσσιου αγωγού στην Αίγινα: Βίντεο και φωτογραφίες

Ελλάδα / Πώς έγινε η αποκατάσταση του υποθαλάσσιου αγωγού στην Αίγινα: 10 δύτες εργάζονταν σε βάθος 50 μέτρων - Βίντεο και φωτογραφίες

Η αποκατάσταση της βλάβης του υποθαλάσσιου αγωγού στην Αίγινα ήταν επιχείρηση υψηλού ρίσκου από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό
ΧΡΥΣΑ ΓΡΙΒΑ

σχόλια

12 σχόλια
Προσωπικα διαφωνω με την θανατικη ποινη, αλλα πρεπει επιτελους να εφαρμοστει μια ποινη που να ειναι οντως ΙΣΟΒΙΑ. οχι 20-25 χρονια και να βγαινεις στα 3/5 , 2/5, 32/78 . Απλα, ξερα, ισοβια.
«Ήμουν μεθυσμένος…»Ε,τότε εντάξει, συγχωρεμένος. Καλά σοβαρά πιστεύει κανείς ότι αυτά μπορούν να ισχύσουν ως δικαιολογίες; Ημουν μεθυσμένος άρα δικαιολογείται που βίαζα, σκότωνα, πουλούσα ναρκωτικά, κτλ κτλ. Απλά βούλωσέ το!
Η φυλάκιση δεν είναι ποινή για τέτοιες περιπτώσεις. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να υπάρχει για να συνεχίζει να ζει ένας τέτοιος υπάνθρωπος είναι να προσφερθεί για πειραματόζωο μπας και βελτιώσει τις ζωές άλλων ανθρώπων αφού κατέστρεψε ήδη τη δική του και της κόρης του.
Πριν βιαστούμε να πούμε ότι η ποινή είναι μικρή, ας σκεφτούμε ότι όταν βγει θα είναι 80άρης. Και να ευχηθούμε να βγει ζωντανός. Και μετά να ευχηθούμε Κακό ψόφο να'χει. Και αυτός και όλοι σαν αυτόν.
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος είναι ικανός να κάνει κάτι τέτοιο σε 7 χρονών παιδάκι, πόσο μάλλον όταν είναι το ίδιο του το παιδί. Ευνουχισμός, βασανιστήρια,εκτέλεση. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.