Ο Στέλιος Παππάς αποτελεί παρελθόν από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) καθώς παύθηκε από τα καθήκοντά του. 

 

Πρόκειται για τον πατέρα του πρώην υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, και η επιλογή του πριν από δύο χρόνια είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Ο ίδιος είχε τότε απαντήσει στις επικρίσεις χαρακτηρίζοντας τη σύνδεση με τον γιο του «βλακώδη»: «Η σύνδεσή της δικής μου τοποθέτησης μου με τον Νίκο είναι τελείως βλακώδης. Είμαστε στο κίνημα με κατάθεση ψυχής. Μερικές φορές γελάω μερικά από αυτά που λέγονται και θα τα χρησιμοποιώ ως ανέκδοτα», είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά.

 

Ο Στέλιος Παππάς είναι οικονομολόγος και στο παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου ενώ δεν λάμβανε αμοιβή για την υπηρεσία του. 

Τώρα, με κοινή απόφαση που υπέγραψαν οι υπουργοί Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας και Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Α. Καραμανλής, ο κ. Παππάς απαλλάσσεται των καθηκόντων του. Ο καθηγητής Γεώργιος Σκορδάς αναλαμβάνει νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ, όπως αποφασίστηκε σε γενική συνέλευση των μετόχων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

 

Αναλυτικά αποφασίστηκε η παύση του Προέδρου του Δ.Σ. κου Στυλιανού Παππά, του διευθύνοντα συμβούλου κου Σ.Παναγιωτίδη και των μελών του ΔΣ κου Εμμανουήλ Λαμτζίδη και κας Όλγα Γιάννη ,ενώ έγιναν δεκτές και οι παραιτήσεις του εκτελεστικού μέλους κ. Φώτιου Μπίμπαση και του μέλους Ακρίτα Καϊδατζή.

 

Η νέα μορφή του διοικητικού συμβουλίου: 

Πρόεδρος, Καθηγητής Γεώργιος Σκόδρας, Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Διευθύνων Σύμβουλος: Δρ. Γεώργιος Σπανός, Πολιτικός Μηχανικός, Πρώην Διευθυντής Κίνησης ΟΑΣΘ

Μέλη:

Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας, Τμήμα Πληροφορικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Δρ. Ιωάννης Ρεντζεπέρης, Εκτελεστικό Μέλος, Πολιτικός Μηχανικός

Θεόδωρος Τζιαμπάζης, Πολιτικός Μηχανικός

Σοφία Μαυρίδου, Λογίστρια

Γαβριήλ Αβραμίδης, Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Καλυψώ Γούλα, Εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης

Το Δ.Σ. θα συμπληρωθεί με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr