Τέλος από τον ΟΑΣΘ ο Στέλιος Παππάς

Τέλος από τον ΟΑΣΘ ο Στέλιος Παππάς Facebook Twitter
5

Ο Στέλιος Παππάς αποτελεί παρελθόν από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) καθώς παύθηκε από τα καθήκοντά του. 

Πρόκειται για τον πατέρα του πρώην υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, και η επιλογή του πριν από δύο χρόνια είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Ο ίδιος είχε τότε απαντήσει στις επικρίσεις χαρακτηρίζοντας τη σύνδεση με τον γιο του «βλακώδη»: «Η σύνδεσή της δικής μου τοποθέτησης μου με τον Νίκο είναι τελείως βλακώδης. Είμαστε στο κίνημα με κατάθεση ψυχής. Μερικές φορές γελάω μερικά από αυτά που λέγονται και θα τα χρησιμοποιώ ως ανέκδοτα», είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά.

Ο Στέλιος Παππάς είναι οικονομολόγος και στο παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου ενώ δεν λάμβανε αμοιβή για την υπηρεσία του. 

Τώρα, με κοινή απόφαση που υπέγραψαν οι υπουργοί Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας και Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Α. Καραμανλής, ο κ. Παππάς απαλλάσσεται των καθηκόντων του. Ο καθηγητής Γεώργιος Σκορδάς αναλαμβάνει νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ, όπως αποφασίστηκε σε γενική συνέλευση των μετόχων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

Αναλυτικά αποφασίστηκε η παύση του Προέδρου του Δ.Σ. κου Στυλιανού Παππά, του διευθύνοντα συμβούλου κου Σ.Παναγιωτίδη και των μελών του ΔΣ κου Εμμανουήλ Λαμτζίδη και κας Όλγα Γιάννη ,ενώ έγιναν δεκτές και οι παραιτήσεις του εκτελεστικού μέλους κ. Φώτιου Μπίμπαση και του μέλους Ακρίτα Καϊδατζή.

Η νέα μορφή του διοικητικού συμβουλίου: 

Πρόεδρος, Καθηγητής Γεώργιος Σκόδρας, Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Διευθύνων Σύμβουλος: Δρ. Γεώργιος Σπανός, Πολιτικός Μηχανικός, Πρώην Διευθυντής Κίνησης ΟΑΣΘ

Μέλη:

Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας, Τμήμα Πληροφορικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Δρ. Ιωάννης Ρεντζεπέρης, Εκτελεστικό Μέλος, Πολιτικός Μηχανικός

Θεόδωρος Τζιαμπάζης, Πολιτικός Μηχανικός

Σοφία Μαυρίδου, Λογίστρια

Γαβριήλ Αβραμίδης, Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Καλυψώ Γούλα, Εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης

Το Δ.Σ. θα συμπληρωθεί με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων.

Ελλάδα
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ήταν στα όρια του γελοίου, όταν βλέπαμε τον υπέργηρο "μάναντζερ", να δηλώνει μετά την τοποθέτησή του ότι , λίγο-πολύ, "ήρθα ο Μεσσίας να αναστήσω τον ΟΑΣΘ".Νόμιζε - όπως και πολλοί άλλοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ - ότι δουλειά του ήταν ΑΚΟΜΗ να "καταγγέλει", δεν είχε καταλάβει ότι ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΔΡΑΣΗ.Ελπίζω να ήταν πράγματι άμισθος, αν και δεν ξέρουμε με τα έξοδά του τι έγινε.
«Η σύνδεσή της δικής μου τοποθέτησης μου με τον Νίκο είναι τελείως βλακώδης. Είμαστε στο κίνημα με κατάθεση ψυχής. Μερικές φορές γελάω μερικά από αυτά που λέγονται και θα τα χρησιμοποιώ ως ανέκδοτα» Πηγή: www.lifo.grΤο ξαναγράφω: δεν βρέχει. Μας φτύνουν.
Ποτε δεν θα ξεχάσω τον συγκεκριμένο τύπο να δηλώνει ευθαρσώς πως τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ δεν αργούν ποτε και οποίος πιστεύει κατι τετοιο έχει πρόβλημα στο μυαλό ...Μόνο που βλέπω φωτογραφία του μου ανεβαίνει η πίεση ...