Πατήσια: 8χρονος εντοπίστηκε να περπατά μόνος του στην περιοχή - Συναγερμός στις Αρχές

Πατήσια: 8χρονος εντοπίστηκε να περπατά μόνος του στην περιοχή - Συναγερμός στις Αρχές Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου EUROKINISSI
0

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το βράδυ της Πέμπτης στα Πατήσια, καθώς ένας ανήλικος βρέθηκε να περπατά μόνος του στον δρόμο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε όταν πολίτες, βρήκαν έναν 8χρονο να περπατά μόνο του στην περιοχή των Πατησίων περίπου στις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης.

Έκτοτε, οι Αρχές αναζητούν τους γονείς του, ενώ το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε δελτίο ενημέρωσης για όσους διαθέτουν πληροφορίες σχετικά με την οικογένεια του.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο, ο ανήλικος βρέθηκε να περιπλανιέται ασυνόδευτος και μέχρι σήμερα, αναζητούνται οι συγγενείς του.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM