Το προφίλ μιας μάνας που ήταν πάντα δίπλα στα παιδιά της σκιαγραφεί η κόρη της 48χρονης Νεκταρίας, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της στην Ιεράπετρα.

 

«Η μάνα μου όντως, δεν υπήρχε στιγμή που να έλειπε από δίπλα μας. Οτιδήποτε κι αν κάναμε, οτιδήποτε χρειαζόμασταν, είτε από ψυχολογική υποστήριξη, είτε χρηματική είτε νοσοκομειακή, ήτανε εκεί. Από τα χειρότερα μέχρι τα καλύτερα δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει», δήλωσε  στο Mega η κόρη της 48 χρονης Νεκταρίας, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της την Παρασκευή.

 

Μιλώντας αποκλειστικά στον τηλεοπτικό σταθμό, η κόρη της 48χρονης περιέγραψε τον πατέρα της ως έναν ιδιαίτερα εκρηκτικό άνθρωπο.

 

Ωστόσο, δεν περίμενε κανείς ότι θα φτάσει στο σημείο να πραγματοποιήσει τις απειλές του.

 

«Οι γονείς μου μένανε μαζί μέχρι και τον Μάρτιο. Η μαμά μου έφυγε από το σπίτι. Εγώ έχω γυρίσει στην Κρήτη τον τελευταίο ένα χρόνο. Το κάθε σπίτι έχει τα καλά και τα κακά, έτσι είχαμε κι εμείς.

 

»Αλλά όχι τόσο όσο να μπορούσε να φτάσει εκεί πέρα ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ξέρω ότι πάνω στα νεύρα του ο καθένας λέει πολλά. Πίστευα ότι ο πατέρας μου ένιωθε πληγωμένος, προδομένος», σημείωσε η κόρη του θύματος.

 

Την ίδια ώρα ο συζυγοκτόνος παραμένει στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας καθώς έχει παραπονεθεί για ενοχλήσεις στο στήθος του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

 

Το πόρισμα των ιατροδικαστών αναφέρει ότι η 48χρονη μαχαιρώθηκε 16 φορές.

 

Με πληροφορίες του Mega