Δικηγόρος παραβίασε την καραντίνα για να πάει στη Μύκονο - Συνελήφθη να κάνει βόλτες

Δικηγόρος παραβίασε την καραντίνα για να πάει στη Μύκονο - Συνελήφθη να κάνει βόλτες Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη ενός δικηγόρου, ο οποίος παραβίασε την καραντίνα για να πάει στη Μύκονο προχώρησαν οι αρχές.

Ο δικηγόρος είχε επιστρέψει από το εξωτερικό κι έπρεπε να μείνει σε ξενοδοχείο αναφοράς στην Αθήνα, κάτι που όμως δεν συνέβη καθώς ήθελε να πάει στο νησί, όπου και διατηρεί σπίτι.

Ο άντρας φέρεται να έσπασε την καραντίνα στην Αθήνα και να ταξίδεψε στη Μύκονο, όπου εντοπίστηκε από τις αρμόδιες αρχές, όπως έγινε γνωστό σήμερα, Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα έπρεπε να βρίσκεται κανονικά σε ξενοδοχείο αναφοράς στην Αθήνα ως στενή επαφή με άτομο που νοσεί από κορωνοϊό, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ επικαλούμενη πληροφορίες.

Ο άνδρας που έσπασε την καραντίνα και γυρνούσε στη Μύκονο συνελήφθη για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών (άρθρο 285 Π.Κ. – παραβίαση καραντίνας) και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΚΡΗΞΗ ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Ελλάδα / Έκρηξη στη Βιολάντα: Γιατί η έρευνα συνεχίζεται μετά και το πόρισμα της Πυροσβεστικής - Τα 3 μεγάλα ερωτήματα

Σήμερα οι πρώτες τρεις κηδείες, αύριο οι άλλες δύο - Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η τραγωδία πυροδοτήθηκε από σπινθήρα από τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό
THE LIFO TEAM