Βρέφος 9 ημερών με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Πατρών- Μεταφέρθηκε από τη Ζάκυνθο

Βρέφος 9 ημερών με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Πατρών- Μεταφέρθηκε από τη Ζάκυνθο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύεται ένα βρέφος μόλις εννέα ημερών, το οποίο βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Το βρέφος παρουσίασε πυρετό και κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί από τη Ζάκυνθο στην Πάτρα. Εκεί νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο για Covid-19, ενώ ο πυρετός που εμφάνιζε έχει υποχωρήσει, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Στο νοσοκομείο μαζί με το βρέφος βρίσκεται και η μητέρα του, που επίσης είναι θετική στον κορωνοϊό. Ο πατέρας του μωρό και το αδελφάκι του βρέφους επίσης έχουν μολυνθεί από τον ιό και βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό στη Ζάκυνθο, χωρίς να παρουσιάζουν ιδιαίτερα συμπτώματα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM