Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αύριο - Χιόνια και στην Πάρνηθα

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αύριο - Χιόνια και στην Πάρνηθα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
0

Βαθμιαία σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται αύριο μετά το μεσημέρι, καθώς επίσης βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά, στα νότια και στο Αιγαίο.

Παροδικές χιονοπτώσεις θα πέσουν στα ορεινά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στον Έβρο, ενώ πολύ ενισχυμένοι βοριάδες θα πνέουν στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα αρχικά αναμένονται βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας, με ισχυρότερα φαινόμενα και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά, στα νότια, στη Χαλκιδική και στο Αιγαίο. Μέχρι το βράδυ οι βροχές θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στη Θράκη και στο Αιγαίο.

Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, πρόσκαιρα σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο, και προς το βράδυ σε περιοχές του Βόρειου Έβρου με πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ το βράδυ θα σημειωθεί παγετός.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM