Διπλό τροχαίο στην Εγνατία Οδό: Δύο νεκροί μετά από σύγκρουση και παράσυρση

ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ Facebook Twitter
0

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Εγνατία οδό, 500 μέτρα μετά τη σήραγγα της Δωδώνης, στο ρεύμα από Ιωάννινα προς Ηγουμενίτσα με τραγικό απολογισμό, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες.

Λόγω της έντονης χαλαζόπτωσης στην περιοχή, ένα ΙΧ συγκρούστηκε με προπορευόμενο φορτηγό αυτοκίνητο.

Διπλό τροχαίο στην Εγνατία Οδό: Πώς έγινε

Στο σημείο της σύγκρουσης έφθασε ένα συνεργείο της Εγνατίας οδού για να διαχειριστεί την κυκλοφορία και ένας υπάλληλος του συνεργείου παρασύρθηκε από δεύτερο ΙΧ όχημα και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Επίσης, έχασε τη ζωή του και ένας συνεπιβάτης του δεύτερου ΙΧ που παρέσυρε τον εργαζόμενο και στη συνέχεια προσέκρουσε στο φορτηγό.

Σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία το ΕΚΑΒ ανακοίνωσε πως οι δυνάμεις του «ανταποκρίθηκαν σε 15 λεπτά. Στο σημείο επιχείρησαν 3 ασθενοφόρα, εκ των οποίων 1 Κινητή Ιατρική Μονάδα (ΚΙΜ), με 6 διασώστες και έναν ιατρό. Στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων "Γ. Χατζηκώστας", διακομίστηκαν 2 άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ