Σ. Αραβία: Τάνκερ ελληνικών συμφερόντων χτυπήθηκε από νάρκη

Σ. Αραβία: Τάνκερ ελληνικών συμφερόντων χτυπήθηκε από νάρκη Facebook Twitter
Πηγή φωτό MarineTraffic
0

Ζημιές προκλήθηκαν σε τάνκερ ελληνικών συμφερόντων από έκρηξη νάρκης στην Ερυθρά Θάλασσα, ανοιχτά της Σαουδικής Αραβίας, κοντά στην Υεμένη. 

Η έκρηξη έγινε νωρίς την Τετάρτη και έπληξε το MT Agrari, ένα δεξαμενόπλοιο ελληνικών συμφερόντων (TMS Tankers) με σημαία Μάλτας, κοντά στο Αλ Σουκαΐκ της Σαουδικής Αραβίας, σύμφωνα με το Associated Press. 

«Το πλοίο δέχθηκε επίθεση από άγνωστη πηγή. Το πλοίο χτυπήθηκε περίπου ένα μέτρο πάνω από την ίσαλο γραμμή και προκλήθηκε ρήγμα. Επιβεβαιώθηκε ότι το πλήρωμα είναι ασφαλές και δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί», αναφέρει ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας του τάνκερ, την οποία δημοσίευσε το AP. 

Στο πλοίο επιβιβάστηκαν αξιωματούχοι της Σαουδικής Αραβίας, ανέφερε ακόμη η εταιρεία. Η βρετανική ασφαλιστική εταιρεία Ambrey ήταν εκείνη που γνωστοποίησε την έκρηξη και την απέδωσε σε νάρκη. Σύμφωνα με την ασφαλιστική, η νάρκη προκάλεσε ζημιά στα ύφαλα του τάνκερ, αναφέρει το Reuters. 

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM