Καιρός - 25η Μαρτίου: Με βροχή και κρύο οι παρελάσεις

ΚΑΙΡΟΣ ΒΡΟΧΗ ΚΡΥΟ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Βροχερός και κρύος αναμένεται ο καιρός των επόμενων ημερών, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Γιώργου Τσατραφύλλια.

Αύριο Δευτέρα 23 Μαρτίου, θα σημειωθούν βροχοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα.

Την Τρίτη 24 Μαρτίου, ο καιρός στην Αττική θα φέρει όπως σημείωσε ο μετεωρολόγος του Alpha «ψιλόβροχο» κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης, ενώ βροχές θα εκδηλωθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας. Οι περισσότερες βροχές εκτιμάται ότι θα σημειωθούν στην Κρήτη.

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ο καιρός θα είναι σχεδόν ίδιος, με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια. Στην Αθήνα, η στρατιωτική παρέλαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί με ψιλόβροχο.

Οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε χαμηλά επίπεδα, ενώ οι βοριάδες θα φτάνουν έως και τα 6 μποφόρ, ενισχύοντας το αίσθημα του κρύου.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Ξεκινά αύριο η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα - Ποιοι είναι οι 36 κατηγορούμενοι

Τουλάχιστον 230 πρόσωπα, φυσικά και νομικά, όπως συγγενείς θυμάτων, επιζώντες, Δικηγορικοί Σύλλογοι και Σωματεία, αναμένεται να παρασταθούν προς υποστήριξη της κατηγορίας
THE LIFO TEAM
ΛΕΣΒΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ

Ελλάδα / Λέσβος: Μικρή «ανάσα» για τους κτηνοτρόφους - Ανοιχτά έως και τη Δευτέρα τα τυροκομεία του νησιού

Η Λέσβος βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση στον πρωτογενή τομέα, καθώς η διακοπή παραλαβής γάλακτος λόγω του αφθώδους πυρετού έχει οδηγήσει εκατοντάδες κτηνοτρόφους σε απόγνωση, με χιλιάδες λίτρα να μένουν αδιάθετα
THE LIFO TEAM