28χρονος νεκρός στη Διώρυγα της Κορίνθου

28χρονος νεκρός στη Διώρυγα της Κορίνθου Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο ενός 28χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σήμερα στη θαλάσσια περιοχή, μέσα στη Διώρυγα της Κορίνθου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο 28χρονος ανασύρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, από την θαλάσσια περιοχή και στην συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Β΄ λιμενικό τμήμα Ίσθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου, και παράλληλα ζητήθηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία Ναυπλίου - Καλαμάτας, η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Θα προσπαθήσουμε για την ασφάλεια των παιδιών και την αλλαγή νοοτροπίας»

Ελλάδα / Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Τα παιδιά δεν πρέπει να αποτελούν αγωγούς συγκρούσεων»

«Θα προσπαθήσουμε για την προστασία της ψυχοσυναισθηματικής τους κατάστασης και την αλλαγή νοοτροπίας στην κοινότητα», λέει μέλος της ειδικής διεπιστημονικής επιτροπής που έχει κληθεί να μεταβεί στα Βορίζια
LIFO NEWSROOM