Ζουκερμπεργκ - Ο απόλυτος "χαζομπαμπάς" αλλάζει πανες

Ζουκερμπεργκ - Ο απόλυτος "χαζομπαμπάς" αλλάζει πανες Facebook Twitter
3

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έχει μεταμορφωθεί σε "χαζομπαμπά" και επιδίδεται σε συνεχείς αναρτήσεις στο Facebook για να το αποδείξει. Την ώρα που οι περισσότεροι διάσημοι αποφεύγουν την οποιαδήποτε φωτογραφία του μωρού τους, αυτός δεν υπάρχει μέρα που να μην αποκαλύπτει στιγμές της οικογενειακής τους ζωής.

«Πάει άλλη μία, ακολουθούν χιλιάδες», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία στην οποία απαθανατίστηκε να αλλάζει πάνες στη λίγων ημερών κόρη του, Max.

One more down, thousands to go.

Δημοσιεύτηκε από Mark Zuckerberg στις Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Πολλοί θεωρούν πως ο Ζούκερμπεργκ, θέλει να δείξει και να μοιραστεί την καινούργια του ζωή με τους εκατομμύρια followers του και να περάσει με τον καιρό κάποια μηνύματα. Ωστόσο, υπάρχουν και φωνές που ισχυρίζονται πως αυτές οι κινήσεις είναι "διαφημιστικές" ενώ άλλοι είναι δυσαρεστημένοι που φωτογραφίες του μωρού δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.

Ζουκερμπεργκ - Ο απόλυτος "χαζομπαμπάς" αλλάζει πανες Facebook Twitter

Ζουκερμπεργκ - Ο απόλυτος "χαζομπαμπάς" αλλάζει πανες Facebook Twitter

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορούν οι Κυκλάδες να αποκτήσουν ξανά την ταυτότητά τους;

Πολιτισμός / Μια νέα πρωτοβουλία για την προστασία και την ανάδειξη της ταυτότητας των Κυκλάδων

Η νέα πρωτοβουλία του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης «Cycladic Identity» εγκαινιάζεται με εννέα προγράμματα για την προστασία της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς σε Αμοργό, Άνδρο, Δονούσα, Ίο, Κέα, Μύκονο, Πάρο και Σίκινο.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τελετουργίες για τον Νέο Κόσμο: Ένα νέο αστικό φεστιβάλ για όσους ζουν ή βγαίνουν «στην άλλη όχθη» της Συγγρού

Πολιτισμός / H γειτονιά του Νέου Κόσμου απέκτησε ένα ολόδικό της φεστιβάλ

Από τις 9 έως τις 15 Οκτωβρίου, σε ένα νεοκλασικό σπίτι του ‘30, το Τέρας μαζεύει τους γείτονες του σε 7 ημέρες για να παρουσιάσουν 14 διαφορετικές «τελετουργίες» οι οποίες περιλαμβάνουν εκθέσεις και τραπεζώματα, μια παράσταση και ετερόκλητες μουσικές επιλογές. Σε αυτό το φεστιβάλ θα δούμε τους παλιούς της γειτονιάς δίπλα τους νεότερους, τον θρυλικό κύριο Batman και ένα pop up με τα άνθη του Rizom στο ίδιο πρόγραμμα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ