Το ζεύγος Κλούνεϊ στηρίζει με 1 εκατ. δολάρια τις αντιρατσιστικές οργανώσεις

Το ζεύγος Κλούνεϊ στηρίζει με 1 εκατ. δολάρια τις αντιρατσιστικές οργανώσεις Facebook Twitter
0

Το Southern Poverty Law Center (SPLC) θα συνεργαστεί με το ίδρυμα Κλούνεϊ για τη Δικαιοσύνη ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα με στόχο το SPLC να μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα του κατά των ομάδων μίσους στην Αμερική.

Το ίδρυμα Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ έχει χορηγήσει ήδη ένα εκατομμύριο δολάρια μέσω του ιδρύματος Κλούνεϊ για τη Δικαιοσύνη για τον σκοπό αυτό, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες που προέκυψαν μετά τα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν μεταξύ ρατσιστικών και αντιρατσιστικών οργανώσεων στο Σάρλοτσβιλ και την απροθυμία του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να καταδικάσει τα επεισόδια.

«Η Αμάλ κι εγώ να προσθέσουμε τη φωνή μας -και την χρηματική βοήθεια- στον συνεχιζόμενο αγώνα για ισότητα», δήλωσε ο Κλούνεϊ προσθέτοντας ότι «στον φανατισμό και το μίσος δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν δύο πλευρές».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM
Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Πολιτισμός / Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Σήμερα, Σάββατο 25 Οκτωβρίου, η Αθήνα αποχαιρετά τον Διονύση Σαββόπουλο δημοσία δαπάνη στη Μητρόπολη Αθηνών. Παρών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα εκφωνήσει επικήδειο, ενώ πλήθος κόσμου αναμένεται στο λαϊκό προσκύνημα από το πρωί
LIFO NEWSROOM