Ζευγάρι στο Μίσιγκαν απέκτησε την πρώτη κόρη, έπειτα από 14 γιους

Ζευγάρι στο Μίσιγκαν απέκτησε την πρώτη κόρη, έπειτα από 14 γιους Facebook Twitter
Έπειτα από 14 γιους, ο Τζέι Σουάντ και η σύζυγός του απέκτησαν την πρώτη τους κόρη (Πηγή φωτό Facebook)
0

Ένα ζευγάρι στο Μίσιγκαν έπειτα από 14 γιους «υποδέχθηκε» την πρώτη κόρη, σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους.

Η Κατέρι Σουάντ έφερε στον κόσμο την Τρίτη την Μάγκι Τζέιν, η οποία θα έχει 14 αδελφούς να την προσέχουν. Ο Τζέι Σουάντ δήλωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του- αμφότεροι 45 ετών- είναι «πανευτυχείς και ενθουσιασμένοι που ήρθε η Μάγκι Τζέιν στην οικογένειά μας».

«Αυτή η χρονιά υπήρξε αξέχαστη για τόσους πολλούς λόγους, αλλά η Μάγκι είναι το σπουδαιότερο δώρο που θα μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ», δήλωσε στην Detroit Free Press, μετά τη γέννηση της κόρης του.

As if 2020 couldn’t any crazier! We are blessed to welcome and announce the birth of our little SISTER, Maggie Jayne....

Δημοσιεύτηκε από 14 Outdoorsmen στις Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020

Πολλά ΜΜΕ, σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ, έχουν δημοσιεύσει τα τελευταία χρόνια ρεπορτάζ για αυτή την οικογένεια. Οι Σουάντ έχουν ένα live-streaming πρόγραμμα με τίτλο «14 Outdoorsmen», το οποίο μάλλον θα πρέπει να αλλάξει όνομα τώρα, μετά την «άφιξη» της Μάγκι Τζέιν.

Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο 28χρονος Τάιλερ Σουάντ, είπε πως οι γονείς του πίστευαν ότι ποτέ δεν θα αποκτήσουν μία κόρη. «Δεν ξέρω καν αν η μητέρα μου έχει ροζ ρούχα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι Σουάντ άρχισαν να βγαίνουν όταν ήταν ακόμη στο σχολείο. Παντρεύτηκαν το 1993, προτού σπουδάσουν στο Ferris State University. Μέχρι να αποφοιτήσουν είχαν αποκτήσει ήδη τα τρία πρώτα παιδιά τους. Όμως, παρότι η οικογένεια συνέχισε να μεγαλώνει, αμφότεροι έκαναν και μεταπτυχιακό.

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοιτητές εξοργισμένοι από το προτεινόμενο γλυπτό του Antony Gormley με «όρθιο φαλλό»

Πολιτισμός / Φοιτητές εξοργισμένοι από το προτεινόμενο γλυπτό του Antony Gormley με «όρθιο φαλλό»

Φοιτητές από το Imperial College του Λονδίνου προχώρησαν στην παρεμπόδιση της εγκατάστασης ενός γλυπτού του Antony Gormley, για το οποίο υποστηρίζουν ότι μοιάζει με άνδρα με πέος σε στύση.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ