Φτιάχτηκαν το 1997 στη Θεσσαλονίκη για να παίζουν punk, ska και reggae. Σχεδόν δέκα χρόνια μετά από δεκάδες συναυλίες, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους (d.i.y.) cd. Πέρσι έβγαλαν το cd "Think Before Unzippin" στην Playfalse, με 23 διασκευασμένες συνθέσεις από την περίοδο '97-'05.

 

 

Την μπάντα (που θα εμφανιστεί την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Locals Do It Better, στο Block 33 της Θεσσαλονίκης) εκπροσωπεί σήμερα ο ντράμερ Χρήστος Λιαγκούρης.

 

 

Αγαπημένο Βιβλίο;

Greg Graffin - Anarchy evolution

Το βιβλίο είναι χαρισματικό γιατί εκφράζει την άποψη ενός μουσικού-επιστήμονα σε θέματα ιδεολογίας, εξουσίας, ανθρώπινης εξέλιξης, θεολογίας και γενικά την στάση ενός ανθρώπου που βρίσκει νόημα στην ζωή του χωρίς να βασίζεται σε θρησκευτικές προκαταλήψεις.

 

 

Αγαπημένο βίντεοκλίπ;

The Clash - White Riot (live in Victoria Park, London 1978), από την ταινία Rude Boy, γιατί είναι μια απεικόνιση συμπεριφοράς από ένα ιστορικό γκρούπ που επηρέασε, μουσικά και πνευματικά όλους τους υπόλοιπους και φυσικά γιατί όλοι θα ήθελαν να παίξουν σε τέτοια φεστιβάλ.

 

 

Αγαπημένο έργο τέχνης;

Θέατρο Όπερας, Σίδνευ Αυστραλίας, ως κτηριοδομικό φαινόμενο

 

 

Αγαπημένη ταινία;

Tron Legacy 3D

Βρίσκεται μεταξύ εικονικής πραγματικότητας και καθημερινότητας, όπως και ο σύγχρονος άνθρωπος που χάνεται μέσα στο πληκτρολόγιο

 

 

Αγαπημένος δίσκος;

Bad religion - Stranger than fiction [πάνω το ομώνυμο τραγούδι live στο MTV το 1995 - ποιος θυμάται αυτήν την εκπομπή, το MTV's Most Wanted με τον Ray Cokes;]

Δίσκος υπόδειγμα για την ιστορία της μουσικής λόγω στίχων που προφητεύουν την εξέλιξη της ανθρώπινης ιστορίας και συμπεριφοράς.

 

 

Δυο τρία αγαπημένα sites στο ίντερνετ;

www.reverbnation.com - το καλύτερο λειτουργικό εργαλείο για diy μπάντες

www.thomann.de - Site για αγορά μουσικών οργάνων

www.meteo.gr - Site για πρόγνωση καιρού ώστε να ξέρουμε που πάμε για τα hobby μας

 

---------------------------------------------------------

 

* www.myspace.com/63high

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr