Verbatim today:Το κορίτσι του λούνα παρκ

Verbatim today:Το κορίτσι του λούνα παρκ Facebook Twitter
0

«Ήταν ένα καταπληκτικό σόου αλλά ταλαιπωρηθήκαμε όλοι. Εγώ που ήξερα τον εαυτό μου, που είχα μια τρομερή ακαμψία και είχα να χορέψω 18 χρόνια δυσκολεύτηκα πολύ με αυτή την ιστορία. Πονάγανε όλα τα κόκαλα. Οι μελανιές ήταν το λιγότερο. Οι θλάσεις στα πλευρά ήταν το χειρότερο. Έκανα τρεις μήνες μετά το τέλος του σόου να συνέλθω. Τα πόδια μου ήταν πρησμένα 3 μήνες και τα δάχτυλά μου ήταν καμένα λόγω του λάτιν. Δεν θα ξεχάσω μια φορά σε ένα τουίστ που στο τέλος ανέβαινα σε ένα βάθρο και προσγειωνόμουν κάτω και έπρεπε να με πιάσει. Και δεν με έπιασε και έσκασα κάτω σαν καρπούζι».

Η Ευγενία Μανωλίδου αφηγείται στην Ελένη Μενεγάκη  τα θεία πάθη της της AGB

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

MOANA ΒΑΙΑΝΑ ΝΤΟΥΕΙΝ ΤΖΟΝΣΟΝ DISNEY

Πολιτισμός / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι

Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι
THE LIFO TEAM
Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Πολιτισμός / Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Με αφορμή τέσσερις νέες σκηνικές εκδοχές της μόνο στη Νέα Υόρκη μέσα στο 2026, η Αντιγόνη επιστρέφει ξανά στο τώρα ως το έργο που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο τι συμβαίνει όταν η εξουσία χάνει το όριό της και ο κόσμος βγαίνει από τη θέση του.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ