Η Άζια Αρτζέντο μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως σχετικά τον θάνατο του Άντονι Μπουρντέν σε συνέντευξή της στην DailyMail TV.

 

 

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός και ακτιβίστρια μιλάει στην κάμερα για τον θάνατο του διάσημου σεφ και στη διάρκεια της συνέντευξής της εμφανίστηκε συγκλονισμένη, ειδικά στο σημείο όπου συζητούσε για τον θυμό που ένιωσε αρχικά όταν τον έχασε. 

 

«Ο θυμός με κράτησε ζωντανή επειδή αλλιώς η απελπισία δεν έχει τέλος, δεν υπάρχει τέλος», σχολίασε η Άζια Αρτζέντο σχετικά με την άμεση αντίδρασή της μετά τον θάνατο του Μπουρντέν. «Ήμουν θυμωμένη, ναι, με εκείνον επειδή με εγκατέλειψε, για τα παιδιά μου. Αλλά τώρα αυτό το συναίσθημα έχει αντικατασταθεί από την απώλειά του, ένα κενό που τίποτα δεν μπορεί να το γεμίσει», πρόσθεσε. 

 

Η Άζια Αρτζέντο είχε αναφερθεί ξανά στον θάνατο του Άντονι Μπουρντέν, αλλά όχι μέσω συνέντευξης, σχολιάζοντας τότε το γεγονός μέσω social media. Οι δυο τους έβγαιναν για δύο χρόνια και η Αρτζέντο είχε αναφερθεί στον διάσημο σεφ ως «η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου». 

 

«Ο Άντονι έδωσε όλο τον εαυτό του σε όλα όσα έκανε. Το υπέροχο, ατρόμητο πνεύμα του άγγιξε και ενέπνευσε τόσους πόλλούς, η γενναιοδωρία του δεν γνώριζε όρια... Είμαι συντετριμμένη», έχει γράψει τότε, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά της. 

 

Ο Άντονι Μπουρντέν έβαλε τέλος στη ζωή του στις 8 Ιουνίου ενώ βρισκόταν σε δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στη Γαλλία.