Άντονι Μπουρντέν: Parts Unknown - Το συναισθηματικά φορτισμένο τρέιλερ για τα τελευταία επεισόδια

Άντονι Μπουρντέν: Parts Unknown - Το συναισθηματικά φορτισμένο τρέιλερ για τα τελευταία επεισόδια Facebook Twitter
0

Σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα το πρώτο επεισόδιο του «Parts Unknown» με την απώλεια του Anthony Bourdain να είναι σημείο αναφοράς στο συναισθηματικά φορτισμένο τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

Σε ένα από τα τελευταία του ταξίδια, πριν την αυτοκτονία, τον Bourdain συνοδεύει ο κωμικός W. Kamau Bell και μαζί εξερευνούν την Κένυα.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Tribeca TV Festival στις 22 Σεπτεμβρίου, και αυτό θα είναι το τελευταίο επεισόδιο που περιλαμβάνει την πλήρη συμμετοχή του και αφήγηση από τον ίδιο τον Bourdain.

Έξι ακόμη επεισόδια προγραμματίζονται για να ολοκληρωθεί η επερχόμενη 12η σεζόν, ωστόσο θα ολοκληρωθούν από τους σκηνοθέτες με τη χρήση συνεντεύξεων και υλικού από τον Bourdain και άλλο αφηγητή.

«Δεν έκανε τηλεόραση για χάρη της τηλεόρασης. Δεν έκανε απλώς δουλειά. Αυτό ήταν το έργο της ζωής του», λέει ο Bell.

Μαζί, ο Bourdain και o Bell ταξίδεψαν στις αρχές του 2018 στο Ναϊρόμπι, ενώ συναντήθηκαν με τους ντόπιους, έκαναν σαφάρι και φυσικά απόλαυσαν την τοπική κουζίνα.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ACADEMIA - fanzine

TV & Media / ACADDEMIA: Ξεφυλλίστε το νέο fanzine έτσι όπως τυπώθηκε

Ο Στάθης Καλατζής, co-curator της νέας πλατφόρμας συστράτευσης της δημιουργικής κοινότητας της Αθήνας, εγκαινιάζει το νέο τους εγχείρημα με ένα editorial στο fanzine που κυκλοφόρησε μαζί με την έντυπη LiFO.
ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ, ACADDEMIA CO-CURATOR
O «πόλεμος» της παραπληροφόρησης - Πώς μπορεί η ΕΕ να συμβάλει; 

Digital EU Forward / O «πόλεμος» της παραπληροφόρησης - Ένας ειδικός αποκαλύπτει τι συμβαίνει και πώς μπορεί η ΕΕ να δράσει; 

Ο επικεφαλής της ειδικής ομάδας της ΕΕ για την παραπληροφόρηση, Lutz Güllner, σε μια συνέντευξη για τις διαδικτυακές επιθέσεις, τη στρατηγική παραπληροφόρησης της Ρωσίας, τη διάδοση των fake news και τα εργαλεία επαλήθευσης πληροφοριών.  Συνέντευξη στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ