Θετική στον κορωνοϊό η Έλεν ΝτεΤζένερις- Η ανάρτηση στο Twitter

Θετική στον κορωνοϊό η Έλεν ΝτεΤζένερις- Η ανάρτηση στο Twitter Facebook Twitter
EPA
0

Η Έλεν ΝτεΤζένερις ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια και ηθοποιός αναφέρει «νιώθω μια χαρά τώρα», όπως και ότι έχουν ενημερωθεί σχετικά όλοι οι άνθρωποι που είχαν έρθει σε στενή επαφή μαζί της, ενώ δίνει «ραντεβού» για την επόμενη χρονιά.

«Γεια σε όλους, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι βρέθηκα θετική στον κορωνοϊό. Ευτυχώς, νιώθω μια χαρά τώρα», έγραψε η ΝτεΤζένερις στον λογαριασμό της στο Τwitter.

«Όσοι έχουν έρθει σε στενή επαφή μαζί μου έχουν ενημερωθεί και ακολουθώ όλες τις οδηγίες των Κέντρων για τον Έλεγχο και την Πρόληψη ασθενειών. Θα σας δω ξανά μετά τις διακοπές. Παρακαλώ μείνετε υγιείς και ασφαλείς», ανέφερε ακόμη.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Πολιτισμός / Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Νηφάλιος πλέον και με αρκετά χρόνια να τον χωρίζουν από τις μέρες της απόλυτης δόξας, ο Moby τα τελευταία χρόνια κάνει κάτι που λίγοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες τολμούν
LIFO NEWSROOM
Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Χορός / Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Maguy Marin, Χρήστος Παπαδόπουλος, Damien Jalet, Omar Rajeh και άλλα εμβληματικά ονόματα του χορού πρωταγωνιστούν στις 20 παραστάσεις του φετινού προγράμματος του 31ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18-27 Ιουλίου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

Πολιτισμός / Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε φυσικές αποδείξεις για μονομάχους που πάλευαν, ή συμμετείχαν σε ένα θέαμα, με μεγάλες γάτες όπως τα λιοντάρια» σύμφωνα με τους ειδικούς
LIFO NEWSROOM