Τέλος οι πλαστικές για την Τζέιν Φόντα: «Είμαι ματαιόδοξη αλλά δεν θα κόψω άλλο τον εαυτό μου»

Τέλος οι πλαστικές για την Τζέιν Φόντα: «Είμαι ματαιόδοξη αλλά δεν θα κόψω άλλο τον εαυτό μου» Facebook Twitter
0

Η Τζέιν Φόντα μίλησε για τις δυσκολίες στο να αποδεχθεί τον εαυτό της αλλά και την απόφαση να σταματήσει οριστικά τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι δεν είμαι ματαιόδοξη, αλλά δεν θα υπάρξουν άλλες πλαστικές επεμβάσεις- δεν θα κόψω άλλο τον εαυτό μου. Πρέπει να δουλεύω καθημερινά με την αποδοχή του εαυτού μου, δεν μου είναι εύκολο», είπε η 82χρονη ηθοποιός σε συνέντευξη στο Elle Canada. 

Όπως εξήγησε η ίδια, που αναφέρθηκε επίσης στην παλαιότερη μάχη της με την βουλιμία, την οποία δεν κατάφερε να ελέγξει πριν την φτάσει στην ηλικία των 40, σήμερα παλεύει να είναι πιο ειλικρινής και ανοιχτή από ποτέ σχετικά με τις ανασφάλειές της- ειδικά στα social media.

«Προσπαθώ να ξεκαθαρίζω πως ήταν ένας μακρύς και συνεχής αγώνας για μένα», είπε σχετικά με το πώς χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δημοσιεύω φωτογραφίες στις οποίες δείχνω καταβεβλημένη- μια φορά μου έλειπε ένα δόντι! Αυτό είναι ψεύτικο δόντι», είπε για ένα από τα εμφυτεύματα στο στόμα της. «Είχε βγει σε ένα εστιατόριο στην Πορτογαλία και το πόσταρα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“The people who tend to really show up for me—and whom I show up for—are my women friends,” says Fonda. Read the full interview with our March issue cover star now on ELLECanada.com. #ELLECanada #JaneFonda

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE Canada (@ellecanada) στις


Η διάσημη ηθοποιός, που πρόσφατα αποφάσισε να αφιερώσει χρόνο στον ακτιβισμό για την κλιματική αλλαγή, μίλησε επίσης για όσα χρειάστηκε να περάσει στην ζωή της για να φτάσει εδώ που βρίσκεται σήμερα.

«Έχω ψυχολογικά τραύματα που ποτέ δεν θα ξεπεράσω. Μαθαίνεις να τα διαχειρίζεσαι. Μαθαίνεις να τα διώχνεις στην γωνία, τους βάζεις ένα καπέλο [σ.σ. dunce cap, μυτερό καπέλο σε σχήμα κώνου που το φορούσαν ως τιμωρία στους κακούς μαθητές] και τους απαγορεύεις να βγουν προς τα έξω», ανέφερε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Here’s me the next morning. I couldn’t get my dress unzipped so I slept in it.. never wanted a husband in my life until now

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

If you’re wondering what I’m doing today... #OnTheSet #GraceAndFrankie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda) στις


Σύμφωνα με την ίδια, μερικές από τις ανασφάλειές της είναι αποτέλεσμα της εποχής στην οποία μεγάλωσε, «μια εποχή που πίστευαν ότι οι γυναίκες είναι σαν τις γάτες, συναγωνίζονται μεταξύ τους και προσπαθούν να εξολοθρεύσουν η μία την άλλη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχει όριο σε όσα μπορούμε να καταφέρουμε αν συνεργαστούμε. Αυτό που μας καλεί να κάνουμε αυτή η περίοδος της ανθρώπινης ιστορίας είναι να δράσουμε συλλογικά. Και οι γυναίκες είναι οι πιο δεκτικές στην ιδέα της συλλογικής δράσης», τόνισε η Τζέιν Φόντα,προσθέτοντας πως «τίποτα καλό δεν συμβαίνει χωρίς μαζική κινητοποίηση και χρειαζόμαστε τώρα κάτι τέτοιο να εστιάσει στην κλιματική αλλαγή».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνέντευξη με έναν βρυκόλακα: Αποκλειστική προβολή

Πολιτισμός / «Συνέντευξη με έναν βρυκόλακα»: Τριάντα χρόνια μετά την πρεμιέρα, απόψε σε μια αποκλειστική προβολή

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας προβάλλει την ταινία του Νιλ Τζόρνταν σε ψηφιακά αποκατεστημένη κόπια που δημιουργήθηκε πολύ πρόσφατα προκειμένου να γιορτάσει την 30ή επέτειό της.
NEWSROOM