Τέλος το καθιερωμένο ετήσιο γκαλά του The Leonardo DiCaprio Foundation- Τι διαφορετικό ετοιμάζει φέτος ο ηθοποιός

Τέλος το καθιερωμένο ετήσιο γκαλά του The Leonardo DiCaprio Foundation- Τι διαφορετικό ετοιμάζει φέτος ο ηθοποιός Facebook Twitter
0

Κάτι διαφορετικό από καθιερωμένο ετήσιο γκαλά στο Σαιν Τροπέ ετοιμάζει φέτος ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο για να γιορτάσει τα εικοστά γενέθλια του ιδρύματος The Leonardo DiCaprio Foundation. 

Σύμφωνα με το Page Six, ο διάσημος ηθοποιός σκοπεύει να διοργανώσει μικρότερα οικολογικού περιεχομένου events, με το πρώτο από αυτά –πάντα για συγκέντρωση δωρεών – ένα VIP δείπνο σε ράντσο στη Σονόμα, στις 15 Σεπτεμβρίου.

«Ο Λεονάρντο το αλλάζει όλο. Θα έχει μια σειρά από μικρότερα events», είπε πηγή, κατ' αποκλειστικότητα, στην Page Six, προσθέτοντας πως το event στη Σονόμα θα είναι «μηδενικών απορριμμάτων» καθώς τα πάντα θα είναι επαναχρησιμοποιήσιμα.

Κι επειδή η Σίλικον Βάλεϊ είναι δίπλα, το event αναμένεται να είναι μαγνήτης για τους top tech τύπους, καθώς φιλοδοξεί να τραβήξει την προσοχή στις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές που ρήμαξαν την περιοχή.

Οι εορτασμοί του Λεονάρντο Ντι Κάπριο γίνονται έτσι πιο πρακτικοί και στοχευμένοι, σε αντίθεση με πέρυσι που διοργανώθηκε ένα γκαλά στον αμπελώνα του Κτήματος Μπερτό Μπελιέ, στο Σαιν Τροπέ, στον οποίο η Μαντόνα έκανε εμφάνιση-έκπληξη, ο Λένι Κράβιτζ τραγούδησε για καλεσμένους όπως η Κέιτ Γουίνσλετ και ο Σον Πεν και μεταξύ όσων ανέλαβαν ρόλο οικοδεσπότη ήταν οι πρίγκιπας Αλβέρτος ο Δεύτερος του Μονακό, Κέιτ Μπλάνσετ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Πενέλοπε Κρουζ, Τομ Χανκς, Κέιτ Χάντσον, Έντουαρντ Νόρτον, Έμα Στόουν και Ούμα Θέρμαν.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από δεκαετίες δημιουργός του κόμικ Mutts, «ελευθέρωσε» τον χαρακτήρα του Guard Dog

Πολιτισμός / Mutts:«Ελεύθερος» πλέον ο σκύλος του θρυλικού κόμικ - Η συγκινητική αποκάλυψη του δημιουργού του

Ο σκιτσογράφος Patrick McDonnell αποφάσισε, τελικά, να κάνει το σωστό και να ακούει μια ολόκληρη κοινωνία που φωνάζει για τις αλυσίδες των σκυλιών και την εγκατάλειψή τους από τους κηδεμόνες τους
NEWSROOM