Τάιρα Μπανκς: Στα 45 της, για τρίτη φορά, στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit

Τάιρα Μπανκς: Στα 45 της, για τρίτη φορά, στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Facebook Twitter
0

Η Τάιρα Μπανκς, θα βρεθεί στα 45 της, για τρίτη φορά, στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit. 

Πάνω από δύο δεκαετίες μετά τα πρώτα εξώφυλλα της Τάιρα Μπανκς στο Sports Illustrated Swimsuit, το διάσημο μοντέλο, τηλεπαρουσιάστρια, ακτιβίστρια και επιχειρηματίας, θα βρεθεί ξανά στο εξώφυλλο του περιοδικού. Σημειώνεται πως το 1997 η Τάιρα Μπανκς είχε γίνει η πρώτη μαύρη γυναίκα στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit. 

Τάιρα Μπανκς: Στα 45 της, για τρίτη φορά, στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Facebook Twitter
H Τάιρα Μπανκς στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit το 2019

Παρότι έχει αποσυρθεί από το μόντελινγκ, επέστρεψε για τη φωτογράφηση που έγινε στο νησί Γκρέιτ Εξούμα, στις Μπαχάμες, από τη φωτογράφο Λαρέτα Χίούστον. H Μπανκς ποζάρε με ένα κίτρινο μαγιό του οίκου Andi Bagus. «Το πρώτο μου εξώφυλλο ήταν πριν από 23 χρόνια, πόσο τρελό είναι αυτό», δήλωσε ενθουσιασμένη η Μπανκς στο Good Morning America όπου και αποκάλυψε τη νέα της εμφάνιση στο Sports Illustrated Swimsuit.

Τάιρα Μπανκς: Στα 45 της, για τρίτη φορά, στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Facebook Twitter
H Τάιρα Μπανκς στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit το 1997
Τάιρα Μπανκς: Στα 45 της, για τρίτη φορά, στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Facebook Twitter

Πρόκειται για την τρίτη εμφάνιση της 45χρονης Τάιρα Μπανκς στο εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού. Η πρώτη ήταν το 1996 μαζί με την Βαλέρια Μάτσα, επίσης μοντέλο, για να ακολουθήσει την επόμενη χρονιά το ιστορικό εξώφυλλο. «Από το πρώτο της εξώφυλλο το 1996 η Τάιρα μεταμορφώθηκε σε τίποτα λιγότερο από μια πολιτισμική δύναμη και μια σουπερνόβα έμπνευσης και χειραφέτησης», ανέφερε η Εμ Τζέι Ντέι, συντάκτρια του περιοδικού. Η Μπανκς είναι μια από τις τρεις γυναίκες που ποζάρουν μόνες τους στα εξώφυλλο των τευχών του φετινού Sports Illustrated Swimsuit. Οι άλλες δύο είναι η αθλήτρια και χρυσή ολυμπιονίκης Άλεξ Μόργκαν, και η δημοσιογράφος και μοντέλο Καμίλ Κόστεκ. 

Σύμφωνα με την Ντέι, η κάθε μία από τις τρεις τους είναι τόσο μοναδική αλλά όλες μαζί αφηγούνται μια συνεκτική ιστορία». 

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To μοναδικό Λιοντάρι που αναπαύεται του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To μοναδικό "Λιοντάρι που αναπαύεται" του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Το μοναδικό σχέδιο ζώου του Ρέμπραντ που βρίσκεται σε χέρια ιδιωτών βγαίνει σε δημοπρασία την άνοιξη προερχόμενο από μια από τις σημαντικότερες συλλογές στον κόσμο ολλανδικής ζωγραφικής
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ