Το συγκινητικό τραγούδι της κόρης του Chris Cornell προς τιμήν του πατέρα της και του Chester Bennington

Το συγκινητικό τραγούδι της κόρης του Chris Cornell προς τιμήν του πατέρα της και του Chester Bennington Facebook Twitter
0

Το πρωί της Παρασκευής και με τη βροχή να πέφτει, προσθέτοντας στην ήδη συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, οι OneRepublic ανέβηκαν στη σκηνή για αποτίσουν φόρο τιμής στους Chester Bennington και Chris Cornell, στη διάρκεια της εκπομπής Good Morning America.

Το μουσικό συγκρότημα συνόδευσε επί σκηνής και η 12χρονη κόρη του Cornell, Toni, και όλοι μαζί τραγούδησαν το «Hallelujah» του Leonard Cohen προς τιμήν των δύο τραγουδιστών, από τους Soundgarden και τους Linkin Park, που πέθαναν με λίγους μήνες διαφορά και στη ζωή τους υπήρχαν στενοί φίλοι. Να σημειωθεί δε πως η επιλογή του τραγουδιού δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού αυτό είχε τραγουδήσει ο Bennington στην κηδεία του Cornell το Μάιο.


Ο Bennington, πατέρας έξι παιδιών, αυτοκτόνησε σε ηλικία 41 ετών στις 20 Ιουλίου. Ο θάνατός του συνέπεσε με την ημερομηνία των γενεθλίων του Cornell, που αν ζούσε θα γινόταν τότε 53 ετών. 

Αρχικά είχε προγραμματιστεί να εμφανιστούν στο σόου οι Linkin Park, αλλά τελικά αντικαταστάθηκαν από τους OneRepublic επειδή οι πρώτοι ακύρωσαν την περιοδεία τους και τις συναυλίες τους μετά τον θάνατο του Chester Bennington. 

«Είναι τιμή να βρισκόμαστε εδώ. Υπήρξα αρκετά τυχερός ώστε να γράψω τραγούδια και να κάνω παραγωγή με τον Cornell αλλά και να γνωρίσω καλύτερα τον ίδιο και την οικογένειά του μέσα στα χρόνια. Εμφανίστηκε μάλιστα και σε ένα από τα βιντεοκλίπ μας», σχολίασε ο Ryan Tedder από τους OneRepublic, σημειώνοντας πως είχε συναντήσει τον Chester Bennington μερικές φορές και ήταν καλοί φίλοι με τον Cornell. 


Η κόρη του Cornell είπε επίσης μερικά λόγια πριν τραγουδήσει παρέα με τους OneRepublic. «Είναι τιμή να τραγουδώ για τον μπαμπά μου και για τον Chester», είπε η 12χρονη Toni. 


Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναλαμβάνει πρόεδρος του Ελληνικού Φεστιβάλ

Πολιτισμός / Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναλαμβάνει πρόεδρος του Ελληνικού Φεστιβάλ

Το Ελληνικό Φεστιβάλ, που ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, γιόρτασε φέτος 75 χρόνια ιστορίας, αποτελώντας έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της χώρας
LIFO NEWSROOM
Πολύχρωμη έκθεση για παιδικές χαρές με εικαστική ματιά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Πολύχρωμη έκθεση για παιδικές χαρές με εικαστική ματιά στο Μουσείο Μπενάκη

Μία νέα έκθεση για τους αρχιτέκτονες, desiners και εικαστικούς που δημιούργησαν με πρωτοβουλία μιας διεθνούς ελβετικής οργάνωσης υπέροχες παιδικές χαρές και παιχνίδια για τα παιδιά του κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Σπασμένη Φλέβα: Το video clip από το νέο τραγούδι των ΛΕΞ και Kepler is Free

Πολιτισμός / Σπασμένη Φλέβα: Το video clip από το νέο τραγούδι των ΛΕΞ και Kepler is Free

Όλα ξεκίνησαν περίπου τρία χρόνια πριν, όταν ο ΛΕΞ διάβασε για το σενάριο της ταινίας «Σπασμένη Φλέβα» και αποδέχθηκε την πρόταση του σκηνοθέτη, Γιάννη Οικονομίδη, να δημιουργήσει ένα αντιπροσωπευτικό τραγούδι για τις ανάγκες του φιλμ
LIFO NEWSROOM
Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Το επιβλητικό κτίριο εκτείνεται σε περίπου 500.000 τετραγωνικά μέτρα και φιλοξενεί περισσότερα από 100.000 εκθέματα που καλύπτουν επτά χιλιετίες αιγυπτιακής ιστορίας
LIFO NEWSROOM
Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο φόρος τιμής στη «Nouvelle Vague» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, το «Amrum» του αγαπητού στη χώρα μας Φατίχ Ακίν και μια ακόμα διασκευή μυθιστορήματος της Κόλιν Χούβερ είναι μερικές από τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM