Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Χούκλη για τον Σταύρο Θεοδωράκη

Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Χούκλη για τον Σταύρο Θεοδωράκη Facebook Twitter
0

Όπως έχει γίνει γνωστό από χθες, Τρίτη, ο Σταύρος Θεοδωράκης εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση νεοπλασίας.

Σύσσωμος ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος έσπευσε να ευχηθεί καλή επιτυχία και ταχεία ανάρρωση στον επικεφαλής του Ποταμιού.

Ανάμεσα σε όσους εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον Θεοδωράκη ήταν και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης που ευχήθηκε «περαστικά» μέσω Twitter.

«Περαστικά Σταύρο Θεοδωράκη και καλή ανάρρωση. Είσαι δυνατός και θα τα καταφέρεις!» έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ στον λογαριασμό του στο twitter.

Αναμφίβολα, όμως, αυτοί που μπορούν να καταλάβουν καλύτερα την περιπέτεια της υγείας του είναι όσοι έχουν βρεθεί σε αντίστοιχη θέση.

Μεταξύ αυτών και η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη, η οποία έδωσε τη δική της πολυετή μάχη με τον καρκίνο.


Για να τον εμψυχώσει λοιπόν, αλλά και για να περάσει παράλληλα ένα μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα υγείας, ανάρτησε την είδηση για την επέμβαση του Θεοδωράκη μαζί με τους πιο γνωστούς στίχους του τραγουδιού του Γιάννη Αγγελάκα, «Σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ».

«Σιγά μην κλάψεις, σιγά μη φοβηθείς. Επάνω του» έγραψε η δημοσιογράφος στην ανάρτησή της στο Facebook.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αισχύλεια 2022: Με ποικιλία εκδηλώσεων και την εικαστική εγκατάσταση του Κωστή Βελώνη

Πολιτισμός / Αισχύλεια 2022: Με ποικιλία εκδηλώσεων και την εικαστική εγκατάσταση του Κωστή Βελώνη

Ακολουθώντας μια παράδοση χρόνων το Φεστιβάλ Αισχύλεια αγκαλιάζει την καλλιτεχνική έκφραση, προβάλλει τους δημιουργούς και συνιστά ένα ιστορικό και ταυτόχρονα σύγχρονο σημείο αναφοράς.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ