Στο νοσοκομείο ο Αλέν Ντελόν-Υπεβλήθη σε επέμβαση στην καρδιά

Στο νοσοκομείο ο Αλέν Ντελόν-Υπεβλήθη σε επέμβαση στην καρδιά Facebook Twitter
0

Σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση στην καρδιά για μπαϊπάς υποβλήθηκε ο θρύλος του γαλλικού σινεμά Αλέν Ντελόν, που εισήχθη, όπως έγινε τώρα γνωστό, σε νοσοκομείο στις 18 Σεπτεμβρίου.

Ο διάσημος ηθοποιός που στις 8 Νοεμβρίου θα γιορτάσει τα 82 του χρόνια, πήγε στο νοσοκομείο σύμφωνα με το περιοδικό Ici Paris, με επαναλαμβανόμενους πόνους στην πλάτη και στο αριστερό πόδι. 

Μετά την χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε 5 ώρες, πέρασε μια ημέρα στην αίθουσα ανάνηψης και άλλη μία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο Ντελόν που είχε παρουσιάσει πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, παραμένει υπό παρακολούθηση. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα βγει από το νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του είχε πει ότι είναι πολύ επηρεασμένος από το θάνατο της πρώην συντρόφου του Mireille Darc, τον Αύγουστο. Παρά το χωρισμό τους - που αποδόθηκε στην επιθυμία του ηθοποιού να έχει παιδιά, κάτι που δεν ήταν δυνατό γι 'αυτήν λόγω καρδιακής δυσπλασίας - παρέμειναν καλοί φίλοι.

 «Ήταν η γυναίκα της ζωής μου», είχε δηλώσει προσθέτοντας ότι είναι καλύτερα που είναι πια μεγάλος και όχι 40, γιατί δεν θα έχει πολύ χρόνο να ζήσει χωρίς αυτή ενώ εκδήλωσε την επιθυμία να «φύγει». 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπραντ Πιτ, Τζέιν Όστεν και Χίτσκοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μπραντ Πιτ, Τζέιν Όστεν και Χίτσκοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «F1» του Τζόζεφ Κοζίνσκι, που φιλοδοξεί να γίνει η απόλυτη ταινία αγώνων ταχύτητας, η κομεντί «Jane Austen Wrecked my Life» και το χιτσκοκικό «The Man who knew Too Much» ξεχωρίζουν από το πληθωρικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Το book boyfriend, ο ιδανικός σύντροφος, το κακό παράδειγμα ή ο χάρτης των επιθυμιών μας;

Πολιτισμός / Το book boyfriend, ο ιδανικός σύντροφος, το κακό παράδειγμα ή ο χάρτης των επιθυμιών μας;

Πώς οι φανταστικοί ήρωες των βιβλίων διαμορφώνουν τις απαιτήσεις μας απέναντι στο «τέλειο σύντροφο;» - Να είναι ευγενικός και τζέντλεμαν; Να είναι «αλήτης» ή να είναι ο καλύτερός μας φίλος;
LIFO NEWSROOM
Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός 2025: Η πρόσληψη του παρελθόντος – Η σήμερον ως αύριον και ως χθες

Πολιτισμός / Το «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός» επιστρέφει για έκτη συνεχόμενη χρονιά

Με συνολικά 140 εκδηλώσεις, το φετινό πρόγραμμα διατρέχει πολλαπλά πεδία καλλιτεχνικής έκφρασης και αναδεικνύει τη δημιουργική πολυφωνία του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού. 
LIFO NEWSROOM