Στη Βρετανία στοιχηματίζουν ήδη για το όνομα του παιδιού της Μέγκαν και του πρίγκιπα Χάρι- Τα πρώτα φαβορί

Στη Βρετανία στοιχηματίζουν ήδη για το όνομα του παιδιού της Μέγκαν και του πρίγκιπα Χάρι- Τα πρώτα φαβορί Facebook Twitter
EPA
0

Δεν πέρασαν λίγες ώρες από τη γνωστοποίηση της είδησης πως η Μέγκαν Μαρκλ είναι έγκυος και ξεκίνησαν οι προβλέψεις για το ποιο όνομα θα επιλέξει αυτή και ο πρίγκιπας Χάρι για το πρώτο τους παιδί. 

Το πιο πιθανό είναι το ζευγάρι να μην έχει καταλήξει ακόμα, όμως οι εταιρίες στοιχημάτων ήδη κάνουν τις προβλέψεις τους και αξιολογούν φαβορί και αουτσάιντερ.

Παρά το λαμπερό παρελθόν της Μέγκαν Μαρκλ στη show business, οι εταιρίες θεωρούν πως το ζευγάρι δε θα ακολουθήσει την περπατημένη των διάσημων με μια εκκεντρική επιλογής ονόματος, αλλά θα επιλέξει ένα πιο παραδοσιακό όνομα, συνυφασμένο με τη βρετανική παράδοση και τη βασιλική οικογένεια. 

Για την ώρα στο ανταλλακτήριο της Betfair τα φαβορί είναι τα ονόματα «Αρθούρος, «Άλικη» και «Νταϊάνα», τα οποία στο ανταλλακτήριο της Betfair πληρώνουν 12 προς ένα. Δηλαδή για κάθε στερλίνα που ποντάρει κάποιος, αν προβλέψει σωστά θα πάρει πίσω 12. 

Προφανώς όμως, μιας και μέχρι τη μέρα γέννησης του παιδιού θα περάσουν μήνες, αυτές οι αποδόσεις αναμένεται να μικρύνουν ή να αλλάξουν, ενώ λογικά και άλλα ονόματα θα προστεθούν στις θέσεις των φαβορί. 

Άλλα ονόματα που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις είναι τα ονόματα «Εδουάρδος» και «Ελισάβετ», τα οποία ήδη συναντώνται σε μέλη της βασιλικής οικογένειας και πληρώνουν αυτή τη στιγμή 16 προς 1.

Για την εταιρία Betway, φαβορί είναι το όνομα «Βικτόρια» με απόδοση 15 προς 2, ενώ το όνομα «Τζέιμς» υπολείπεται κατά λίγο με 9 προς 1. Και εδώ το όνομα «Νταϊάνα» είναι απο τα φαβορί, καθώς η απόδοση του είναι 12 προς 1.

Αντιθέτως, ονόματα που δίνουν μεγαλύτερα κέρδη, άρα θεωρούμενα ως λιγότερο πιθανά είναι το Τάιρον (66 προς 1), Τερέζα (100 προς 1) και Τζεντ (150 προς ένα) όμως 

Με πληροφορίες από metro

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσιάστηκε η ψηφιακή πύλη «Συλλογές Τατοΐου» – Ένα έργο που «ξεκλειδώνει» την ιστορία ενός αιώνα

Πολιτισμός / Παρουσιάστηκε η ψηφιακή πύλη «Συλλογές Τατοΐου» – Ένα έργο που «ξεκλειδώνει» την ιστορία ενός αιώνα

Η υπουργός, Λίνα Μενδώνη, υπενθύμισε ότι το κτήμα του Τατοΐου, αν και είχε «σημαντική ιστορική και περιβαλλοντική αξία», παρέμενε για δεκαετίες αναξιοποίητο
LIFO NEWSROOM
Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Πολιτισμός / Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Το θρυλικό σόου επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, σηματοδοτώντας τη δεύτερη χρονιά του μεγάλου comeback του μετά την εξαετή παύση και την επανεκκίνηση του 2024, με μία ηχηρή ωστόσο απουσία
LIFO NEWSROOM
Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Πολιτισμός / Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Το «Baby Reindeer» είναι μια δραματική μαύρη κωμωδία, βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Βρετανού κωμικού Ρίτσαρντ Γκαντ, ο οποίος υπήρξε θύμα εμμονικής παρακολούθησης από μια γυναίκα
LIFO NEWSROOM
Στο μυαλό του Τζον Λε Καρέ

Πολιτισμός / Ένα βότσαλο με την ένδειξη «to fix» και άλλες 1200 κούτες είναι το αρχείο του Τζον Λε Καρέ

Μια νέα έκθεση ανοίγει το δαιδαλώδες αρχείο του πιο διάσημου συγγραφέα κατασκοπείας, φωτίζοντας τη συναρπαστική, συχνά ιδιόμορφη δημιουργική διαδικασία που έκρυβαν τα μυθιστορήματά του.
LIFO NEWSROOM