Στα δικαστήρια η υπόθεση με τις πορνογραφικές σκηνές από ηθοποιό που ντούμπλαρε την Άμπερ Χερντ σε ταινία

Στα δικαστήρια η υπόθεση με τις πορνογραφικές σκηνές από ηθοποιό που ντούμπλαρε την Άμπερ Χερντ σε ταινία Facebook Twitter
0

To φιλμ «London Fields» οδηγεί στα δικαστήρια την πρωταγωνίστρια Amber Heard και τον παραγωγό Christopher Hanley έπειτα από αγωγή που προέκυψε για παραβίαση της σύμβασης και επιζήμιο παρέμβαση σχετικά με τις γυμνές σκηνές της ταινίας.

Αυτή την εβδομάδα, η ηθοποιός απάντησε στην αρχική αγωγή του παραγωγού o οποίος επίσης την κατηγορούσε για παραβίαση της συμφωνίας, στρεφόμενη νομικά και εναντίον της σεναριογράφου Roberta Hanley. Η ηθοποιός τους οποίους κατηγορεί πως γύρισαν επιπλέον γυμνές σκηνές με μια ηθοποιό που κλήθηκε να την ντουμπλάρει. Σκοπός ήταν οι άκρως ακατάλληλες σκηνές να προστεθούν σε μια δεύτερη κυκλοφορία της ταινίας και να παρουσιαστούν ως γυρίσματα με την Ηeard, κάτι που όμως δεν ισχύει. Πλέον η ηθοποιός κάνει λόγο για απάτη και δηλώνει πως αισθάνεται θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης, αλλά και αποφασισμένη να μην αφήσει τις σκηνές αυτές στην ταινία.

Μετά την ανάγνωση του σεναρίου, η ηθοποιός επέμενε σε ειδικούς περιορισμούς για τις σκηνές με γυμνό και σεξ ως προϋπόθεση για να συμφωνήσει να εμφανιστεί στην ταινία. Σύμφωνα με του ισχυρισμούς της, ο παραγωγός συμφώνησε και οι όροι αναφέρονται στο συμβόλαιο που υπεγράφη.

Στο νομικό έγγραφο που κατέθεσε εναντίον του παραγωγού ο δικηγόρος της, αναφέρει πως το επιπλέον υλικό που προορίζεται για τη δεύτερη βερσιόν του φιλμ είναι πορνογραφικό και κάτι που η Heard ποτέ δεν θα δεχόταν να κάνει.


Το φιλμ θα έπρεπε κανονικά να έχει κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο το 2015, αλλά αυτό δεν έγινε μετά από νομικά ζητήματα που προέκυψαν για άλλο θέμα. Μετά και την τωρινή κίνηση της πρωταγωνίστριας, το μέλλον του στους κινηματογράφους θεωρείται ακόμη πιο αβέβαιο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ