Στα δικαστήρια η υπόθεση με τις πορνογραφικές σκηνές από ηθοποιό που ντούμπλαρε την Άμπερ Χερντ σε ταινία

Στα δικαστήρια η υπόθεση με τις πορνογραφικές σκηνές από ηθοποιό που ντούμπλαρε την Άμπερ Χερντ σε ταινία Facebook Twitter
0

To φιλμ «London Fields» οδηγεί στα δικαστήρια την πρωταγωνίστρια Amber Heard και τον παραγωγό Christopher Hanley έπειτα από αγωγή που προέκυψε για παραβίαση της σύμβασης και επιζήμιο παρέμβαση σχετικά με τις γυμνές σκηνές της ταινίας.

Αυτή την εβδομάδα, η ηθοποιός απάντησε στην αρχική αγωγή του παραγωγού o οποίος επίσης την κατηγορούσε για παραβίαση της συμφωνίας, στρεφόμενη νομικά και εναντίον της σεναριογράφου Roberta Hanley. Η ηθοποιός τους οποίους κατηγορεί πως γύρισαν επιπλέον γυμνές σκηνές με μια ηθοποιό που κλήθηκε να την ντουμπλάρει. Σκοπός ήταν οι άκρως ακατάλληλες σκηνές να προστεθούν σε μια δεύτερη κυκλοφορία της ταινίας και να παρουσιαστούν ως γυρίσματα με την Ηeard, κάτι που όμως δεν ισχύει. Πλέον η ηθοποιός κάνει λόγο για απάτη και δηλώνει πως αισθάνεται θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης, αλλά και αποφασισμένη να μην αφήσει τις σκηνές αυτές στην ταινία.

Μετά την ανάγνωση του σεναρίου, η ηθοποιός επέμενε σε ειδικούς περιορισμούς για τις σκηνές με γυμνό και σεξ ως προϋπόθεση για να συμφωνήσει να εμφανιστεί στην ταινία. Σύμφωνα με του ισχυρισμούς της, ο παραγωγός συμφώνησε και οι όροι αναφέρονται στο συμβόλαιο που υπεγράφη.

Στο νομικό έγγραφο που κατέθεσε εναντίον του παραγωγού ο δικηγόρος της, αναφέρει πως το επιπλέον υλικό που προορίζεται για τη δεύτερη βερσιόν του φιλμ είναι πορνογραφικό και κάτι που η Heard ποτέ δεν θα δεχόταν να κάνει.


Το φιλμ θα έπρεπε κανονικά να έχει κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο το 2015, αλλά αυτό δεν έγινε μετά από νομικά ζητήματα που προέκυψαν για άλλο θέμα. Μετά και την τωρινή κίνηση της πρωταγωνίστριας, το μέλλον του στους κινηματογράφους θεωρείται ακόμη πιο αβέβαιο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζένιφερ Λόπεζ και Φρέντι Κρούγκερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρέντι Κρούγκερ, Μπρους Σπρίνγκστιν και Τζένιφερ Λόπεζ από αύριο στους κινηματογράφους

Το δράμα γύρω από την ηχογράφηση του εμβληματικού άλμπουμ «Nebraska», η μιούζικαλ εκδοχή του «Φιλιού της Γυναίκας Αράχνης», το ντεμπούτο του youtuber Κρις Στάκμαν «Shelby Oaks» και η επανέκδοση του «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Πολιτισμός / Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Με μια εμφάνιση γεμάτη τόλμη και υπονοούμενα, ο Σουηδός ηθοποιός απέδωσε για ακόμη μία φορά τη φετιχιστική αισθητική της νέας του ταινίας «Pillion»
LIFO NEWSROOM
Οι Times UK για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Τι έγραψαν οι Times για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου

Οι Times δίνουν περισσότερο βάρος στις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων του Μουσείου, ότι η προστασία των Γλυπτών του Παρθενώνα προτάσσεται έναντι κάθε άλλης εκδήλωσης
LIFO NEWSROOM