Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν είχα ούτε πενηνταράκι σε τραπέζα του εξωτερικού!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν είχα ούτε πενηνταράκι σε τραπέζα του εξωτερικού! Facebook Twitter
1

Με δήλωση-επιστολή προς τα ΜΜΕ, ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος, απαντά σε δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι διατηρεί λογαριασμό και μάλιστα με υπέρογκο ποσό, σε τράπεζα του εξωτερικού. Ο κ. Παπαδόπουλος αρνείται την ύπαρξη τέτοιου λογαριασμού και προαναγγέλλει την προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Ακολουθεί η επιστολή:

«Επειδή ο κανιβαλισμός , έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας κι επειδή λέγε- λέγε ή γράφε- γράφε, πάντα κάτι μένει κι επειδή ως δημόσιο πρόσωπο πρέπει θεωρώ, να αναλαμβάνω την ευθύνη αυτών που λέω και αυτών που πράττω, θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα: Πρόσφατα "κρεμάστηκα" κι εγώ στα περίπτερα-εξώφυλλο παρακαλώ (!)- διότι υποτίθεται ότι έχω πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ σε Ελβετική τράπεζα! Και οσονούπω θα κληθώ και από τον εισαγγελέα να καταθέσω... Αυτά όλα, σύμφωνα με δήθεν, ασφαλείς πληροφορίες …

Κάποιοι που με συμπαθούν θα στενοχωρήθηκαν: "Κρίμα, μας κάνει και τον αριστερό και τον προοδευτικό, τελικά όλοι ίδιοι είναι", και κάποιοι που με αντιπαθούν θα χάρηκαν: " Τά λεγα εγώ, λαμόγιο είναι, τελικά όλοι ίδιοι είναι"!

Επειδή λοιπόν, δεν είναι όλοι ίδιοι, δηλώνω ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΚΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ... ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ! Πολύ περισσότερο, χρήματα που δεν είχαν δηλωθεί.

ΥΓ. Εννοείται ότι το θέμα έχει πάρει τη δικαστική οδό. Δεν πρέπει να συναινούμε σε τέτοια φαινόμενα, γιατί γινόμαστε συνυπεύθυνοι. Τα "σκουπίδια" πρέπει να καταλήγουν στους κάδους απορριμμάτων και στα περίπτερα οι πραγματικές εφημερίδες!».

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπραντ Πιτ, Τζέιν Όστεν και Χίτσκοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μπραντ Πιτ, Τζέιν Όστεν και Χίτσκοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «F1» του Τζόζεφ Κοζίνσκι, που φιλοδοξεί να γίνει η απόλυτη ταινία αγώνων ταχύτητας, η κομεντί «Jane Austen Wrecked my Life» και το χιτσκοκικό «The Man who knew Too Much» ξεχωρίζουν από το πληθωρικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Το book boyfriend, ο ιδανικός σύντροφος, το κακό παράδειγμα ή ο χάρτης των επιθυμιών μας;

Πολιτισμός / Το book boyfriend, ο ιδανικός σύντροφος, το κακό παράδειγμα ή ο χάρτης των επιθυμιών μας;

Πώς οι φανταστικοί ήρωες των βιβλίων διαμορφώνουν τις απαιτήσεις μας απέναντι στο «τέλειο σύντροφο;» - Να είναι ευγενικός και τζέντλεμαν; Να είναι «αλήτης» ή να είναι ο καλύτερός μας φίλος;
LIFO NEWSROOM
Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός 2025: Η πρόσληψη του παρελθόντος – Η σήμερον ως αύριον και ως χθες

Πολιτισμός / Το «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός» επιστρέφει για έκτη συνεχόμενη χρονιά

Με συνολικά 140 εκδηλώσεις, το φετινό πρόγραμμα διατρέχει πολλαπλά πεδία καλλιτεχνικής έκφρασης και αναδεικνύει τη δημιουργική πολυφωνία του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού. 
LIFO NEWSROOM
Νίκος Καραθάνος

Πολιτισμός / Αποκλειστικό: «Τζένη Τζένη» - η θρυλική κωμωδία έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με την υπογραφή του Νίκου Καραθάνου

Μια αισθηματική κωμωδία-σταθμός έρχεται στο θέατρο μετά από 60 χρόνια, με την ανατρεπτική ματιά του σημαντικού και πολύ αγαπημένου Έλληνα σκηνοθέτη.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ