ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Spice Girls: Ο άθλιος ήχος θύμωσε τους φανς στην πρώτη συναυλία του reunion tour

Spice Girls: Ο άθλιος ήχος θύμωσε τους φανς στην πρώτη συναυλία του reunion tour Facebook Twitter
0

Η πρώτη συναυλία του reunion tour των Spice Girls σημαδεύτηκε από φρικτά παράπονα των φανς του συγκροτήματος για τον πολύ κακό ήχο.

Πάνω από 70.000 φίλοι των Spice Girls βρέθηκαν στο Croke Park του Δουβλίνου το βράδυ της Παρασκευής, πολλοί από είχαν πληρώσει εισιτήριο σε τιμές άνω των 110 ευρώ. Ήταν η πρώτη συναυλία του συγκροτήματος μετά από επτά χρόνια. Όμως τα βίντεο που ανέβασαν οι φανς στα social media δείχνουν πως όσοι κάθονταν στις εξέδρες του σταδίου σχεδόν δε μπορούσαν να ακούσουν τα τραγούδια. Η Mel B παραδέχτηκε το πρόβλημα και είπε πως ελπίζει στις επόμενες συναυλίες ο ήχος να είναι «πολύ, πολύ καλύτερος»

Ενδεικτικό είναι το σχόλιο χρήστη που γράφει πως «κάτι πάει στραβά στη συναυλία των Spice Girls. Όλοι κάθονται στις θέσεις τους επειδή κανείς δεν καταλαβαίνει ποιο τραγούδι παίζει, καθώς ο ήχος είναι ΤΟΣΟ κακός.

Η Μέλανι B , με ανάρτηση της στα social media ευχαρίστησε τους φανς για την παρουσία τους γράφοντας παράλληλα πως «ελπίζουμε (στην επόμενη συναυλία στο Κάρντιφ) τα φωνητικά και ήχος να είναι πολύ πολύ καλύτερα»

Πάντως οι φανς που βρέθηκαν σε θέσεις κοντά στη σκηνή έκαναν λόγο για «ένα εκπληκτικό show». Το συγκρότημα ξεκίνησε τη συναυλία με το μήνυμα «καλωσορίζουμε όλες τις ηλικίες, τις φυλές, όλες τις χώρες καταγωγής, όλους τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς, όλες τις θρησκείες, όλες τις απόψεις»

Πολιτισμός
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Οι επανεκδόσεις της πρώτης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ, του «Dr. No», και του εξαιρετικού ψυχολογικού θρίλερ του Ρόμαν Πολάνσκι «The Tenant» ξεχωρίζουν εύκολα από το πρόγραμμα της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Έντεκα χρόνια από την ημέρα που ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έβαλε τέλος στη ζωή του

Πολιτισμός / Ρόμπιν Γουίλιαμς: 11 χρόνια από την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του

Το «θαλάσσιο τέρας με τα 50 πλοκάμια», όπως χαρακτήρισε η σύζυγός του τη σπάνια μορφή άνοιας που τον βασάνιζε, και το τελευταίο τους βράδυ, λίγο πριν ο ηθοποιός βάλει τέλος στη ζωή του
LIFO NEWSROOM
Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM