Η πρώτη συναυλία του reunion tour των Spice Girls σημαδεύτηκε από φρικτά παράπονα των φανς του συγκροτήματος για τον πολύ κακό ήχο.

 

Πάνω από 70.000 φίλοι των Spice Girls βρέθηκαν στο Croke Park του Δουβλίνου το βράδυ της Παρασκευής, πολλοί από είχαν πληρώσει εισιτήριο σε τιμές άνω των 110 ευρώ. Ήταν η πρώτη συναυλία του συγκροτήματος μετά από επτά χρόνια. Όμως τα βίντεο που ανέβασαν οι φανς στα social media δείχνουν πως όσοι κάθονταν στις εξέδρες του σταδίου σχεδόν δε μπορούσαν να ακούσουν τα τραγούδια. Η Mel B παραδέχτηκε το πρόβλημα και είπε πως ελπίζει στις επόμενες συναυλίες ο ήχος να είναι «πολύ, πολύ καλύτερος»

 

Ενδεικτικό είναι το σχόλιο χρήστη που γράφει πως «κάτι πάει στραβά στη συναυλία των Spice Girls. Όλοι κάθονται στις θέσεις τους επειδή κανείς δεν καταλαβαίνει ποιο τραγούδι παίζει, καθώς ο ήχος είναι ΤΟΣΟ κακός.

 

 

 

 

Η Μέλανι B , με ανάρτηση της στα social media ευχαρίστησε τους φανς για την παρουσία τους γράφοντας παράλληλα πως «ελπίζουμε (στην επόμενη συναυλία στο Κάρντιφ) τα φωνητικά και ήχος να είναι πολύ πολύ καλύτερα»

 

Πάντως οι φανς που βρέθηκαν σε θέσεις κοντά στη σκηνή έκαναν λόγο για «ένα εκπληκτικό show». Το συγκρότημα ξεκίνησε τη συναυλία με το μήνυμα «καλωσορίζουμε όλες τις ηλικίες, τις φυλές, όλες τις χώρες καταγωγής, όλους τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς, όλες τις θρησκείες, όλες τις απόψεις»