Spice Girls: Ο άθλιος ήχος θύμωσε τους φανς στην πρώτη συναυλία του reunion tour

Spice Girls: Ο άθλιος ήχος θύμωσε τους φανς στην πρώτη συναυλία του reunion tour Facebook Twitter
0

Η πρώτη συναυλία του reunion tour των Spice Girls σημαδεύτηκε από φρικτά παράπονα των φανς του συγκροτήματος για τον πολύ κακό ήχο.

Πάνω από 70.000 φίλοι των Spice Girls βρέθηκαν στο Croke Park του Δουβλίνου το βράδυ της Παρασκευής, πολλοί από είχαν πληρώσει εισιτήριο σε τιμές άνω των 110 ευρώ. Ήταν η πρώτη συναυλία του συγκροτήματος μετά από επτά χρόνια. Όμως τα βίντεο που ανέβασαν οι φανς στα social media δείχνουν πως όσοι κάθονταν στις εξέδρες του σταδίου σχεδόν δε μπορούσαν να ακούσουν τα τραγούδια. Η Mel B παραδέχτηκε το πρόβλημα και είπε πως ελπίζει στις επόμενες συναυλίες ο ήχος να είναι «πολύ, πολύ καλύτερος»

Ενδεικτικό είναι το σχόλιο χρήστη που γράφει πως «κάτι πάει στραβά στη συναυλία των Spice Girls. Όλοι κάθονται στις θέσεις τους επειδή κανείς δεν καταλαβαίνει ποιο τραγούδι παίζει, καθώς ο ήχος είναι ΤΟΣΟ κακός.

Η Μέλανι B , με ανάρτηση της στα social media ευχαρίστησε τους φανς για την παρουσία τους γράφοντας παράλληλα πως «ελπίζουμε (στην επόμενη συναυλία στο Κάρντιφ) τα φωνητικά και ήχος να είναι πολύ πολύ καλύτερα»

Πάντως οι φανς που βρέθηκαν σε θέσεις κοντά στη σκηνή έκαναν λόγο για «ένα εκπληκτικό show». Το συγκρότημα ξεκίνησε τη συναυλία με το μήνυμα «καλωσορίζουμε όλες τις ηλικίες, τις φυλές, όλες τις χώρες καταγωγής, όλους τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς, όλες τις θρησκείες, όλες τις απόψεις»

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM