Spice Girls: Ο άθλιος ήχος θύμωσε τους φανς στην πρώτη συναυλία του reunion tour

Spice Girls: Ο άθλιος ήχος θύμωσε τους φανς στην πρώτη συναυλία του reunion tour Facebook Twitter
0

Η πρώτη συναυλία του reunion tour των Spice Girls σημαδεύτηκε από φρικτά παράπονα των φανς του συγκροτήματος για τον πολύ κακό ήχο.

Πάνω από 70.000 φίλοι των Spice Girls βρέθηκαν στο Croke Park του Δουβλίνου το βράδυ της Παρασκευής, πολλοί από είχαν πληρώσει εισιτήριο σε τιμές άνω των 110 ευρώ. Ήταν η πρώτη συναυλία του συγκροτήματος μετά από επτά χρόνια. Όμως τα βίντεο που ανέβασαν οι φανς στα social media δείχνουν πως όσοι κάθονταν στις εξέδρες του σταδίου σχεδόν δε μπορούσαν να ακούσουν τα τραγούδια. Η Mel B παραδέχτηκε το πρόβλημα και είπε πως ελπίζει στις επόμενες συναυλίες ο ήχος να είναι «πολύ, πολύ καλύτερος»

Ενδεικτικό είναι το σχόλιο χρήστη που γράφει πως «κάτι πάει στραβά στη συναυλία των Spice Girls. Όλοι κάθονται στις θέσεις τους επειδή κανείς δεν καταλαβαίνει ποιο τραγούδι παίζει, καθώς ο ήχος είναι ΤΟΣΟ κακός.

Η Μέλανι B , με ανάρτηση της στα social media ευχαρίστησε τους φανς για την παρουσία τους γράφοντας παράλληλα πως «ελπίζουμε (στην επόμενη συναυλία στο Κάρντιφ) τα φωνητικά και ήχος να είναι πολύ πολύ καλύτερα»

Πάντως οι φανς που βρέθηκαν σε θέσεις κοντά στη σκηνή έκαναν λόγο για «ένα εκπληκτικό show». Το συγκρότημα ξεκίνησε τη συναυλία με το μήνυμα «καλωσορίζουμε όλες τις ηλικίες, τις φυλές, όλες τις χώρες καταγωγής, όλους τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς, όλες τις θρησκείες, όλες τις απόψεις»

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM