Σεμπάστιαν Σταν: Ένας σταρ του Χόλιγουντ γυμνός στην Αθήνα

Σεμπάστιαν Σταν: Ένας σταρ του Χόλιγουντ γυμνός στην Αθήνα Facebook Twitter
0

Ένας άνδρας και μια γυναίκα κυκλοφόρησαν χθες το βράδυ ολόγυμνοι πάνω σε ένα σκούτερ στο κέντρο της Αθήνας.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Σεμπάστιαν Σταν και τη συνάδελφό του Ντενίζ Γκοφ οι οποίοι πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία «Monday», που διαδραματίζεται στην Αθήνα. 

Τους ηθοποιούς πλαισίωνε κινηματογραφικό συνεργείο, σαφώς καταλληλότερα ντυμένο για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν χθες το βράδυ στην Αθήνα. 

Η ταινία «Monday» σε σκηνοθεσία Αργύρη Παπαδημητρόπουλου έχει ως κεντρικό θέμα την ιστορία «δύο αυτοκαταστροφικών Αμερικανών, που ζουν μεταξύ της Αθήνας και των ελληνικών νησιών και μπλέκονται σε ένα ερωτικό τσουνάμι». 

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι στη χώρα μας και περιλαμβάνουν σκηνές που διαδραματίζονται στην Κυψέλη και σε άλλα σημεία της πόλης, αλλά και στην Αντίπαρο, και αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα, με την ταινία να προχωρά στη συνέχεια στο στάδιο του post-production. Το χθεσινοβραδινό γύρισμα εκτυλίχθηκε σε δρόμους γύρω από τη Σταδίου και την Πανεπιστημίου.

 

Ο Σταν, που γεννήθηκε το 1982 στην Ρουμανία, είναι ευρύτερα γνωστός για τον ρόλο του Μπάκι Μπαρνς / Winter Soldier στις ταινίες «Captain America» της Marvel, ενώ γράφτηκαν εγκωμιαστικά σχόλια για τη συμμετοχή του στην ταινία «I, Tonya». 

H 38χρονη συμπρωταγωνίστριά του, με καταγωγή από την Ιρλανδία, που έπαιξε στο «The Painter», έχει κερδίσει δυο φορές το Olivier Award κατά τη διάρκεια της καριέρας της. 

View this post on Instagram

Scenes from a Marriage #mondaythemovie @argyburgy

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan) on

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες εντός του 2019.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM