Σεμπάστιαν Σταν: Ένας σταρ του Χόλιγουντ γυμνός στην Αθήνα

Σεμπάστιαν Σταν: Ένας σταρ του Χόλιγουντ γυμνός στην Αθήνα Facebook Twitter
0

Ένας άνδρας και μια γυναίκα κυκλοφόρησαν χθες το βράδυ ολόγυμνοι πάνω σε ένα σκούτερ στο κέντρο της Αθήνας.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Σεμπάστιαν Σταν και τη συνάδελφό του Ντενίζ Γκοφ οι οποίοι πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία «Monday», που διαδραματίζεται στην Αθήνα. 

Τους ηθοποιούς πλαισίωνε κινηματογραφικό συνεργείο, σαφώς καταλληλότερα ντυμένο για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν χθες το βράδυ στην Αθήνα. 

Η ταινία «Monday» σε σκηνοθεσία Αργύρη Παπαδημητρόπουλου έχει ως κεντρικό θέμα την ιστορία «δύο αυτοκαταστροφικών Αμερικανών, που ζουν μεταξύ της Αθήνας και των ελληνικών νησιών και μπλέκονται σε ένα ερωτικό τσουνάμι». 

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι στη χώρα μας και περιλαμβάνουν σκηνές που διαδραματίζονται στην Κυψέλη και σε άλλα σημεία της πόλης, αλλά και στην Αντίπαρο, και αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα, με την ταινία να προχωρά στη συνέχεια στο στάδιο του post-production. Το χθεσινοβραδινό γύρισμα εκτυλίχθηκε σε δρόμους γύρω από τη Σταδίου και την Πανεπιστημίου.

 

Ο Σταν, που γεννήθηκε το 1982 στην Ρουμανία, είναι ευρύτερα γνωστός για τον ρόλο του Μπάκι Μπαρνς / Winter Soldier στις ταινίες «Captain America» της Marvel, ενώ γράφτηκαν εγκωμιαστικά σχόλια για τη συμμετοχή του στην ταινία «I, Tonya». 

H 38χρονη συμπρωταγωνίστριά του, με καταγωγή από την Ιρλανδία, που έπαιξε στο «The Painter», έχει κερδίσει δυο φορές το Olivier Award κατά τη διάρκεια της καριέρας της. 

View this post on Instagram

Scenes from a Marriage #mondaythemovie @argyburgy

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan) on

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες εντός του 2019.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA AWARDS 2026

Πολιτισμός / Bafta Film Awards 2026: Βωμολοχίες, αμήχανες στιγμές και αρνητικά ρεκόρ - Όσα έγιναν στην τελετή

Τα φετινά βραβεία Bafta χαρακτηρίστηκαν από έναν απρόβλεπτο συνδυασμό επαίνων και αμήχανων στιγμών, καθώς το βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου απονεμήθηκε σε έναν μέχρι πρότινος άγνωστο ηθοποιό
THE LIFO TEAM
BAFTA 2026 ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΡΙΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ

Πολιτισμός / Bafta Film Awards 2026: Τι συνέβη με «ρατσιστική βρισιά» που ακούστηκε - Η συγγνώμη του παρουσιαστή

«Ήταν η στιγμή που ακούστηκε σε όλο τον κόσμο. Ένας άνδρας φώναξε μια ρατσιστική βρισιά καθώς δύο διάσημοι μαύροι ηθοποιοί απένειμαν ένα βραβείο» σχολιάζει το CNN
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Πολιτισμός / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Η διοργάνωση που εδώ και έντεκα χρόνια προωθεί τον ελληνικό κινηματογράφο στη γερμανική πρωτεύουσα φέτος τιμά την καταξιωμένη ηθοποιό και ανοίγει τη συζήτηση για τη γυναικεία και non-binary ταυτότητα στη μεγάλη οθόνη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ

Πολιτισμός / Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ισπανίας ψηφιοποιεί χειρόγραφες σημειώσεις του Λεονάρντο ντα Βίντσι

Τα πρωτότυπα χειρόγραφα του Λεονάρντο ντα Βίντσι προστέθηκαν στη συλλογή της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ισπανίας το 1967. Έκτοτε για περισσότερα από 100 χρόνια κανείς δεν γνώριζε για την ύπαρξή τους
THE LIFO TEAM