Σειρά γίνεται η σχέση της Πάμελα Άντερσον με τον Τόμι Λι- Στο επίκεντρο το διαβόητο sex tape

Σειρά γίνεται η σχέση της Πάμελα Άντερσον με τον Τόμι Λι- Στο επίκεντρο το διαβόητο sex tape Facebook Twitter
EPA
0

Στα σκαριά είναι μια μίνι σειρά για την ταραχώδη σχέση της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι, για το Hulu.

Η Λίλι Τζέιμς και ο Σεμπάστιαν Σταν αναμένεται να υποδυθούν την ηθοποιό- μοντέλο και τον ντράμερ των Mötley Crüe, στη σειρά 8 επεισοδίων, με τον προσωρινό τίτλο «Pam & Tommy».

Το πρότζεκτ θα αφορά την ταραχώδη σχέση των Άντερσον και Λι και βέβαια μεγάλο μέρος της θα αφορά το διαβόητο sex tape από τον μήνα του μέλιτος, που εκλάπη από το σπίτι τους και κυκλοφόρησε.

Σεναριογράφος θα είναι ο Ρομπ Σίγκελ και σκηνοθέτης ο Κρεγκ Γκιλέσπι, ενώ μεταξύ των παραγωγών είναι οι Σεθ Ρόγκεν και Έβαν Γκόλντμπεργκ, με την εταιρεία τους, Point Grey. Οι δύο τελευταίοι ήταν και εκείνοι που είχαν την ιδέα με τη σειρά, σύμφωνα με τo Deadline. Μάλιστα, ο Ρόγκεν αναμένεται να παίξει κιόλας, υποδυόμενος τον άνδρα που έκλεψε το sex tape, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη.

Η ταραχώδης σχέση της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι απασχολούσε για καιρό τα tabloid. Οι δύο τους παντρεύτηκαν το 1995, έπειτα από γνωριμία μόλις 96 ωρών. Η Άντερσον είχε κάνει μήνυση στην εταιρεία διανομής Internet Entertainment Group, για το sex tape. Τελικά το ζευγάρι κατέληξε σε διακανονισμό με την εταιρεία.

Η Άντερσον και ο Λι γνωρίζουν για το πρότζεκτ, αλλά προς το παρόν δεν έχουν καμία εμπλοκή σε αυτό, σύμφωνα με το Deadline.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM