Ρώτησαν την Σάρον Στόουν αν παρενοχλήθηκε ποτέ και ξεκαρδίστηκε στα γέλια

Ρώτησαν την Σάρον Στόουν αν παρενοχλήθηκε ποτέ και ξεκαρδίστηκε στα γέλια Facebook Twitter
4

Τα γέλια στον αέρα έβαλε η Σάρον Στόουν όταν την ρώτησαν στο CBS αν ένιωσε ποτέ άβολα εξαιτίας ανάρμοστης συμπεριφοράς στον χώρο της δουλειάς της.

Η Στόουν μιλούσε για το νέο τηλεοπτικό δράμα του Στίβεν Σόντενμπεργκ Mosaic, όταν ο Λι Κόουεν ρώτησε την φιλοξενούμενή του: «Δεν ξέρω πως ακριβώς να το ρωτήσω διακριτικά, αλλά βρέθηκες ποτέ σε μία τέτοια κατάσταση, αισθάνθηκες ποτέ άβολα;»

Η δημοφιλής ηθοποιός ξέσπασε αμέσως στα γέλια με τον παρουσιαστή να αναρωτιέται μεγαλοφώνως αν γελούσε από νευρικότητα ή αμηχανία.

«Είμαι στον χώρο εδώ και 40 χρόνια. Μπορείς να φανταστείς πως ήταν τα πράγματα όταν ξεκίνησα από το «πουθενά της Πενσιλβάνια», με την εμφάνιση που είχα και χωρίς καμία απολύτως προστασία; Τα έχω δει όλα»

Η αντίδραση της Στόουν θύμισε σε πολλούς αυτήν της Ούμα Θέρμαν η οποία, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, δήλωσε πως θα μιλήσει για τον Αμερικανό παραγωγό όταν θα νιώθει «λιγότερο θυμωμένη».

Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου από τους New York Times το περσινό φθινόπωρο, δεκάδες ηθοποιοί και εργαζόμενες στον χώρο του θεάματος βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν ανοικτά για τις δικές τους εμπειρίες παρενόχληση στο Χόλιγουντ.

Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, περισσότεροι από 50 ηθοποιοί και παραγωγοί κατηγορήθηκαν από τις συναδέλφους τους για ανάρμοστη συμπεριφορά, μεταξύ των οποίων ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι και ο κωμικός Louie C.K.

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Ο επιτυχημένος δημοσιογράφος δεν εκείνος που παριστάνει τον δικηγόρο του διαβόλου, αλλά είναι ο ίδιος ο διάβολος... ..όσες φορές διάφορα σκάνδαλα, πάσης μορφής, γνωστοποιήθηκαν μέσω της δημοσιογραφίας είναι εκείνες οι φορές που κάποιος ή κάποιοι δημοσιογράφοι-«διάβολοι» τάχθηκαν με το μέρος των αγγέλων...!

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ