Ρώτησαν την Σάρον Στόουν αν παρενοχλήθηκε ποτέ και ξεκαρδίστηκε στα γέλια

Ρώτησαν την Σάρον Στόουν αν παρενοχλήθηκε ποτέ και ξεκαρδίστηκε στα γέλια Facebook Twitter
4

Τα γέλια στον αέρα έβαλε η Σάρον Στόουν όταν την ρώτησαν στο CBS αν ένιωσε ποτέ άβολα εξαιτίας ανάρμοστης συμπεριφοράς στον χώρο της δουλειάς της.

Η Στόουν μιλούσε για το νέο τηλεοπτικό δράμα του Στίβεν Σόντενμπεργκ Mosaic, όταν ο Λι Κόουεν ρώτησε την φιλοξενούμενή του: «Δεν ξέρω πως ακριβώς να το ρωτήσω διακριτικά, αλλά βρέθηκες ποτέ σε μία τέτοια κατάσταση, αισθάνθηκες ποτέ άβολα;»

Η δημοφιλής ηθοποιός ξέσπασε αμέσως στα γέλια με τον παρουσιαστή να αναρωτιέται μεγαλοφώνως αν γελούσε από νευρικότητα ή αμηχανία.

«Είμαι στον χώρο εδώ και 40 χρόνια. Μπορείς να φανταστείς πως ήταν τα πράγματα όταν ξεκίνησα από το «πουθενά της Πενσιλβάνια», με την εμφάνιση που είχα και χωρίς καμία απολύτως προστασία; Τα έχω δει όλα»

Η αντίδραση της Στόουν θύμισε σε πολλούς αυτήν της Ούμα Θέρμαν η οποία, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, δήλωσε πως θα μιλήσει για τον Αμερικανό παραγωγό όταν θα νιώθει «λιγότερο θυμωμένη».

Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου από τους New York Times το περσινό φθινόπωρο, δεκάδες ηθοποιοί και εργαζόμενες στον χώρο του θεάματος βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν ανοικτά για τις δικές τους εμπειρίες παρενόχληση στο Χόλιγουντ.

Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, περισσότεροι από 50 ηθοποιοί και παραγωγοί κατηγορήθηκαν από τις συναδέλφους τους για ανάρμοστη συμπεριφορά, μεταξύ των οποίων ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι και ο κωμικός Louie C.K.

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη: Παρουσίασε την Εθνική Στρατηγική για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς από την κλιματική αλλαγή

Το έργο αποτελεί μέρος της εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στον τομέα του πολιτισμού και σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας
THE LIFO TEAM
ΚΛΕΙΔΙ ΣΑΜΙΚΟΥ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Σημαντικά ευρήματα από την ανασκαφή στο Κλειδί Σαμικού

Αρχαιολόγοι αποκάλυψαν στοιχεία για τη λειτουργία αρχαίου ναού του 6ου αιώνα π.Χ., καθώς και πλήθος αντικειμένων που ενισχύουν την υπόθεση ότι ένας από τους χώρους του χρησιμοποιούνταν ως αρχείο
THE LIFO TEAM
ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΟΠΕΡΑ ΜΠΑΛΕΤΟ

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Η «απάντηση» στον Σαλαμέ για τις δηλώσεις του σχετικά με την όπερα και το μπαλέτο

Ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως κανείς δεν ενδιαφέρεται πλέον για την όπερα και το μπαλέτο και δεν θα ήθελε να εργαστεί σε κανέναν από τους δύο χώρους
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Ο επιτυχημένος δημοσιογράφος δεν εκείνος που παριστάνει τον δικηγόρο του διαβόλου, αλλά είναι ο ίδιος ο διάβολος... ..όσες φορές διάφορα σκάνδαλα, πάσης μορφής, γνωστοποιήθηκαν μέσω της δημοσιογραφίας είναι εκείνες οι φορές που κάποιος ή κάποιοι δημοσιογράφοι-«διάβολοι» τάχθηκαν με το μέρος των αγγέλων...!