Ρίκι Μάρτιν: Έχω κάνα δυο έμβρυα που με περιμένουν

Ρίκι Μάρτιν: Έχω κάνα δυο έμβρυα που με περιμένουν Facebook Twitter
Ρίκι Μάρτιν: Έχω κάνα δυο έμβρυα που με περιμένουν (EPA)
0

Ο Ρίκι Μάρτιν είναι έτοιμος να μεγαλώσει την οικογένειά του καθώς όπως δήλωσε έχει κάνα δυο έμβρυα που τον περιμένουν, όταν το αποφασίσει.

Ήδη με τον σύζυγό του Jwan Yosef έχουν τέσσερα παιδιά.

«Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι τρελός, αλλά αγαπώ τη μεγάλη οικογένεια και έχω κάνα δυο έμβρυα που με περιμένουν», δήλωσε στον Entertainment Tonight, λίγο πριν τα Latin Grammy.

«Ο Jwan θα έχει τρελαθεί αυτή τη στιγμή αλλά εντάξει, μην του πεις» είπε χαριτολογώντας.

Ήδη το ζευγάρι έχει τους 12χρονους δίδυμους γιους του, Valentino και Matteo, την 2χρονη Lucia και τον μόλις ενός έτους Renn.

«Είναι στην προ-εφηβεία και τα πράγματα είναι λίγο funky. Και μέσα σ' όλα έχουμε και το lockdown. Αυτό είναι το δωμάτιό μου, όχι δικό μου είναι. Ξέρεις είναι όλο αυτό τώρα» είπε ο Μάρτιν σχολιάζοντας την καθημερινότητα στο σπίτι.

«Αλλά τα δίδυμα είναι πολύ ωραία παιδιά. Πάνε καλά στο σχολείο και αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει μία δίχρονη αδερφή και ένα μωρό, και παίρνουν τον ρόλο των μεγαλύτερων αδερφών που τα προστατεύουν», είπε.

«Λοιπόν, είναι πολύ όμορφο. Είμαι πάρα πολύ περήφανος γι' αυτούς και είμαι πολύ τυχερός που έχω την οικογένεια αυτή» πρόσθεσε.

Στα επαγγελματικά του δε, ο Ρίκι Μάρτιν δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος. Για το τελευταίο του άλμπουμ, Pausa, έλαβε τέσσερις υποψηφιότητες στα φετινά Latin GRAMMY Awards, συμπεριλαμβανομένου του άλμπουμ της χρονιάς.

«Κάθε φορά που είσαι υποψήφιος, γιορτάζεις. Ξέρω τόσους καλλιτέχνες που λένε πως είχαν απλά μία υποψηφιότητα. Αυτά είναι βλακείες. Πήρα τέσσερις υποψηφιότητες για το άλμπουμ μου και είμαι πολύ ευγνώμων στην Ακαδημία και σε όλους γύρω μου. Όους τους συναδέλφους μου και όλους τους παραγωγούς και τους δημιουργούς που δούλεψαν σε αυτό το άλμπουμ», συνέχισε.

«Είναι ένα από τα αγαπημένα μου άλμπουμ. Δεν είχα ποτέ τέσσερις υποψηφιότητες για ένα άλμπουμ, οπότε αυτό είναι πολύ ξεχωριστό για μένα» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Με πληροφορίες του ET

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ιδρυμα Nobel επέστρεψε στην Ελλάδα ένα χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι

Πολιτισμός / Το Ίδρυμα Nobel επέστρεψε στην Ελλάδα ένα χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι

Κατά την περίοδο της Κατοχής και της Ιταλοκρατίας στα Δωδεκάνησα, το δαχτυλίδι εκλάπη από το Μουσείο, μαζί με εκατοντάδες αρχαιότητες, στην πλειονότητά τους νομίσματα και κοσμήματα, που ακόμα αγνοούνται.
THE LIFO TEAM
Ένας ναός στη μνήμη των νεκρών του κορωνοϊού στη Βρετανία θα πυρποληθεί το Σάββατο 28 Μάϊου

Πολιτισμός / Ένας ναός στη μνήμη των νεκρών του κορωνοϊού στη Βρετανία θα πυρποληθεί το Σάββατο 28 Μάϊου

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας το κοινό θα ενθαρρύνεται να δωρίσει λέξεις, αντικείμενα ή αναμνηστικά για να κοσμήσουν τους τοίχους και τους ενδιάμεσους χώρους.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ