Ράιαν Γκόσλινγκ, Γκάρφιλντ και αράχνες στους κινηματογράφους από αύριο

Ράιαν Γκόσλινγκ, Γκάρφιλντ και αράχνες στους κινηματογράφους από αύριο Facebook Twitter
Το επίκτητο κωμικό ένστικτο του ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η ρομαντική χημεία άλλων κινηματογραφικών εποχών με την Έμιλι Μπλαντ φροντίζουν να περάσουμε καλύτερα.
0

Mόλις τρεις οι νέες ταινίες του προγραμματισμού των εταιρειών διανομής για τη Μεγάλη Εβδομάδα, με τη μία, μάλιστα, να κυκλοφορεί από Δευτέρα του Πάσχα. Αν αναλογιστείς ότι Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο κάποιες αίθουσες δεν λειτουργούν, δεν το λες κι αφύσικο.

Όσο για την ταινία με την οποία θα χωνέψει τα αμνοερίφια το φιλοθεάμον κοινό, αυτή είναι το Fall Guy του Ντέιβιντ Λιτς – μην μπερδευτείτε, λείπει ένα νι από το όνομά του και, πιστέψτε μας, αυτό κάνει μεγάλη διαφορά. Το επίκτητο κωμικό ένστικτο του Ράιαν Γκόσλινγκ και η ρομαντική χημεία άλλων κινηματογραφικών εποχών με την Έμιλι Μπλαντ φροντίζουν να περάσουμε καλύτερα σε μια ευδιάθετη, πλην ανερμάτιστη και υπερφορτωμένη κωμική περιπέτεια που κάνει το προπέρσινο Bullet Train του σκηνοθέτη να μοιάζει με Σπίλμπεργκ μπροστά της.

Ράιαν Γκόσλινγκ, Γκάρφιλντ και αράχνες στους κινηματογράφους από αύριο Facebook Twitter
Ο Garfield μάς συστήνεται ξανά στη μεγάλη οθόνη υπό τη μορφή animation.

Νωρίτερα, τη Μεγάλη Πέμπτη, έρχονται δύο νέες επιλογές, η μία για οικογένειες και η άλλη για φαν του τρόμου ή έστω για οικογένειες που αγαπούν τον τρόμο. Ο Garfield μάς συστήνεται ξανά στη μεγάλη οθόνη υπό τη μορφή animation. Αρκετές ιδέες, ένα ανέλπιστα συγκινητικό pixarικό flashback και συνεχής δράση και ευρήματα, ευτυχώς δίχως την οπτική χασμωδία και τη φασαρία που διέπει άλλες σύγχρονες δημιουργίες κινουμένων σχεδίων, με ευθύνη της Illumination που έδειξε τον κακό τον δρόμο.

Το Infested έρχεται από τη Γαλλία για να μας θυμίσει και πάλι γιατί φοβόμαστε τις αράχνες. Το πολιτικό σχόλιο που επιχειρείται μένει στην επιφάνεια, αλλά οι επιθέσεις τρόμου και αποστροφής των αραχνοειδών θα τέρψουν τόσο τη γαλαρία των multiplex, όσο και τους πεπειραμένους του είδους.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM
Τζόρτζιο Αρμάνι: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του «βασιλιά της μόδας»

Πολιτισμός / Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φιλόδοξη παραγωγή θα εστιάσει μόνο στην επαγγελματική πορεία του σχεδιαστή στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί ή αν θα συμπεριλάβει και την προσωπική του ζωή
LIFO NEWSROOM
Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ