Practical Magic 2: Η Σάντρα Μπούλοκ και η Νικόλ Κίντμαν επιστρέφουν ως αδελφές Όουενς στο πρώτο teaser

PRACTICAL MAGIC 2 ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ ΣΑΝΤΡΑ ΜΠΟΥΛΟΚ Facebook Twitter
Φωτ. Warner Bros. Pictures
0

Το πρώτο teaser τρέιλερ της ταινίας «Practical Magic 2» κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, με τις Σάντρα Μπούλοκ και Νικόλ Κίντμαν να επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Σάλι και Τζίλιαν Όουενς.

Οι δύο αδελφές προέρχονται από μια μακρά γενιά μαγισσών και προσπαθούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή παρά την οικογενειακή κατάρα.

Στο τρέιλερ, το κοινό μεταφέρεται πίσω στο εμβληματικό σπίτι των Όουενς, όπου φαίνεται να κατοικούν η Σάλι (Μπούλοκ) και η Τζίλιαν (Κίντμαν).

Σάντρα Μπούλοκ και Νικόλ Κίντμαν επιστρέφουν στο «Practical Magic 2»

«Είμαι σίγουρη ότι έχετε ακούσει για την οικογένεια Όουενς», λέει η Σάλι στο τρέιλερ. «Αυτές από τη Μασαχουσέτη. Αυτές που οι γείτονές τους ψιθυρίζουν ότι είναι μάγισσες».

Μετά από μερικές ειδυλλιακές λήψεις του σπιτιού, το τρέιλερ περνά σε μια σκηνή με τον Λι Πέις να μιλάει στους χαρακτήρες της Κίντμαν και της Μπούλοκ.

«Είστε οι αδελφές Όουενς», λέει.

«Ναι, όλοι όσοι αγαπάμε πεθαίνουν», απαντά η Σάλι.

Στη συνέχεια, το teaser περιλαμβάνει περισσότερα αποσπάσματα από την ταινία, ενώ στο παρασκήνιο ακούγεται το «Coconut» του Χάρι Νίλσον, ένα βασικό τραγούδι από την πρώτη ταινία.

Η σύνοψη της πολυαναμενόμενης συνέχειας αναφέρει ότι η Σάλι και η Τζίλιαν επιστρέφουν «σε έναν κόσμο γεμάτο σκανταλιές υπό το φως του φεγγαριού και ισχυρή μαγεία».

«Οι αδελφές Όουενς πρέπει να αντιμετωπίσουν τη σκοτεινή κατάρα που απειλεί να διαλύσει την οικογένειά τους μια για πάντα, σε ένα κινηματογραφικό γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε, γεμάτο διασκέδαση, μαγεία και χάος», προσθέτει η σύνοψη.

Η πρεμιέρα της ταινίας

Στο τρέιλερ εμφανίζονται επίσης οι Τζόι Κινγκ και Μέιζι Γουίλιαμς. Οι Στόκαρντ Τσάνινγκ και Νταϊάν Γουίστ επιστρέφουν επίσης στη νέα ταινία και εμφανίζονται στο τρέιλερ ως οι εκκεντρικές θεία Φράνσις και θεία Τζετ, αντίστοιχα.

Η πρώτη ταινία «Practical Magic» γοήτευσε το κοινό το 1998 και βασίστηκε στο ομώνυμο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Άλις Χόφμαν του 1995.

Η ταινία ακολουθούσε τις Τζίλιαν και Σάλι, δύο αδελφές μάγισσες που γεννήθηκαν σε μια μαγική οικογένεια και μεγάλωσαν με τις θείες τους σε μια μικρή πόλη.

Όταν ο φίλος της Τζίλιαν πεθαίνει απροσδόκητα, οι αδελφές «παρακολουθούν ένα εντατικό μάθημα δυνατής μαγείας» και προσπαθούν να τον αναστήσουν, σύμφωνα με τη σύνοψη.

Το «Practical Magic 2», βασισμένο στο μυθιστόρημα της Χόφμαν του 2021 «The Book of Magic», θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο.

Με πληροφορίες από Good Morning America

 
 
TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM