ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Πώς η ενός έτους, πριγκίπισσα Σάρλοτ ήδη επηρεάζει τη μόδα και "αξίζει" 4,5 δισ. δολάρια

Πώς η ενός έτους, πριγκίπισσα Σάρλοτ ήδη επηρεάζει τη μόδα και "αξίζει" 4,5 δισ. δολάρια Facebook Twitter
1

Την ώρα που τα υπόλοιπα παιδάκια στην ηλικία της ακόμη μαθαίνουν πως να περπατούν, η πριγκίπισσα Charlotte εκτός από αυτό καταφέρνει να βοηθάει και την οικονομία της Μεγάλης Βρετανίας "παράγοντας" το ποσό των 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων κι ας είναι μόλις ενός έτους.

Σύμφωνα με το WWD, η νεαρή διάδοχος έχει συντελέσει στο να εκτοξευθούν στα ύψη οι πωλήσεις παιδικών ρούχων από τότε που πρωτοεμφανίστηκε πέρυσι νεογέννητη στην αγκαλιά της μητέρας της Kate έξω από το St. Mary's Paddington Hospital του Λονδίνου. 

Το επονομαζόμενο και ως "Princess Charlotte effect" θα ενισχύσει την οικονομία της Μεγάλης Βρετανίας κατά 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια "καθαρά", ποσό σημαντικά υψηλότερο από αυτό του αδερφού της πρίγκιπα George, που "αποτιμάται" σε 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με νέα μελέτη του Brand Finance.

Η επίδραση της Charlotte στη μόδα ξεκίνησε από τη μέρα που έφυγε από το νοσοκομείο φορώντας ένα σάλι GH Hurt & Sons. Σε λίγα μόλις λεπτά από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της, οι παραγγελίες άρχισαν να κατακλύζουν το site της εταιρίας, φέρνοντας τις επόμενες ημέρες περισσότερους από 100.000 επισκέπτες. 

Πώς η ενός έτους, πριγκίπισσα Σάρλοτ ήδη επηρεάζει τη μόδα και "αξίζει" 4,5 δισ. δολάρια Facebook Twitter

Το ίδιο συνέβη κι όταν φωτογραφήθηκε φορώντας ένα ζευγάρι μποτάκια Emu Australia, που είχε σαν αποτέλεσμα οι επισκέψεις στην ιστοσελίδα της εταιρίας να αυξηθούν κατά 67%. Σύμφωνα με το my1styears.com, οι πωλήσεις της Emu Australia στα παιδικά μποτάκια αυξήθηκαν κατά 550% την ημέρα που κυκλοφόρησε η φωτογραφία. 

Πώς η ενός έτους, πριγκίπισσα Σάρλοτ ήδη επηρεάζει τη μόδα και "αξίζει" 4,5 δισ. δολάρια Facebook Twitter
Πολιτισμός
1

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ

σχόλια

1 σχόλια