Πλωτά stages, χιπ - χοπ δίσκοι και sneakers: Tέσσερα πάρτι γι' αυτή την εβδομάδα

Ο χορός της νύχτας στην Αθήνα Facebook Twitter
Mια ακουστική εμπειρία, καθώς τα σετ θα παιχτούν από αναγνωρισμένα ονόματα στον χώρο της techno/house.
0

Argo II

Για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν τη θάλασσα με την αγάπη τους για τη house και techno μουσική, δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της Αθήνας ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να μας παρουσιάσουν το «Argo II». Στις 14 Σεπτεμβρίου οι 88 Butterfly & Second Story μάς προσκαλούν στο Ploes Floating Venue με δύο πλωτά stages και οκτώ καλλιτέχνες για έναν μουσικό μαραθώνιο από το ηλιοβασίλεμα μέχρι το ξημέρωμα. Θα είναι μια ακουστική εμπειρία, καθώς τα σετ θα παιχτούν από αναγνωρισμένα ονόματα στον χώρο της techno/house.
14/9, 19:00-5:00, PLOES Floating Venue for Corporate & Social Events, Π. Ιωάννου Αυγέρη, Παλαιό Φάληρο

Soundscapes & Spirits

Για τα άτομα που θέλουν να ζήσουν μια εμπειρία βγαλμένη από τα ’90s, το community των Time Flies θα προσφέρει ένα live vinyl session με την ονομασία «Soundscapes & Spirits» που συνδυάζει το μοντέρνο με το παλιό. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν δύο άλμπουμ που έχουν αφήσει ιστορία στον χώρο της hip-hop, το «Swimming» του Mac Miller, που επαινέθηκε για τους εσωστρεφείς στίχους του και την ομαλή soulful παραγωγή του, και το «good kid, m.A.A.d city» του Kendrick Lamar, το οποίο εκτός από μουσικό έχει θεωρηθεί και ένα κινηματογραφικό αριστούργημα που καταγράφει την πολυπλοκότητα της νεότητας και της επιβίωσης στο Compton, όπου μεγάλωσε ο Kendrick.
11/9, 19:00, LOT 51, Παπαδιαμαντοπούλου 24Β, Πλ. Βραζιλίας

Deerislnd x Fruzaty

Ο χορός της νύχτας στην Αθήνα Facebook Twitter
Η ομάδα των Deerislnd σε συνεργασία με το Fruzaty συνδυάζουν έναν γραφικό χώρο με ένα σετ πάνω σε ένα κλασικό Volkswagen Camper Van.

Aν έχεις επιθυμήσει ποτέ να ακούσεις τα αγαπημένα σου techno/house κομμάτια μέσα στη φύση σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα μαγαζιά της Κηφισιάς, τότε αυτό το event είναι για εσένα. Η ομάδα των Deerislnd σε συνεργασία με το Fruzaty συνδυάζουν έναν γραφικό χώρο με ένα σετ πάνω σε ένα κλασικό Volkswagen Camper Van. Αυτό θα είναι το τελευταίο τους garden event και έτσι καλωσορίζουν τη φθινοπωρινή περίοδο με μια μοναδική ατμόσφαιρα.
15/9, 17:00-00:00, Fruzaty, Ελαιών 42, Κηφισιά

Sneakerness

Ο χορός της νύχτας στην Αθήνα Facebook Twitter
Το Sneakerness είναι must see για κάθε γούστο.

Στο παλιό αμαξοστάσιο στο Γκάζι από τις 11 μέχρι τις 13 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ένα τριήμερο event για τους sneakerheads και όσους θέλουν να ανακαλύψουν αυτή την κουλτούρα της Αθήνας. Πρόκειται για το Sneakerness, όπου άτομα με αγάπη για τα καλά sneakers θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσουν αναγνωρισμένους συλλέκτες από όλο τον κόσμο αλλά και να ακούσουν live σετ από DJs, να γνωρίσουν street artists της Αθήνας που θέλουν να δείξουν την τέχνη τους, είτε αυτή είναι ζωγραφική είτε χορός, και φυσικά να απολαύσουν τον χώρο για sports. Το Sneakerness είναι must see για κάθε γούστο.
11-13/10, 17:00-00:00, 12:00-00:00, 12:00-00:00, Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι,  Αθήνα

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM