Πέθανε ο σταρ της K-pop, Choi Sung-bong

Πέθανε ο τραγουδιστής της K-pop, Choi Sung-bong- Στα 33 του χρόνια Facebook Twitter
Φωτ.: NDTV
0

Νεκρός στα 33 του χρόνια εντοπίστηκε ο Κορεάτης τραγουδιστής της K-pop σκηνής, Choi Sung-bong.

Ο Choi Sung-bong ο οποίος έγινε γνωστός με την ερμηνεία του στο Korea’s Got Talent το 2011, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Σεούλ, χθες το πρωί, όπως μετέδωσαν οι The Korean Times.

Η αστυνομία της Σεούλ εικάζει ότι ο θάνατός του οφείλεται αυτοκτονία, καθώς μία ημέρα πριν ο τραγουδιστής είχε αναρτήσει ένα ανησυχητικό μήνυμα στο κανάλι του στο YouTube.

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όλους όσοι υπέφεραν από το ανόητο λάθος μου» ανέφερε ο Koρετάτης τραγουδιστής της K-pop, αναφερόμενος σε μία απάτη που είχε κάνει ζητώντας χρήματα από το κοινό για θεραπεία από τον καρκίνο, όπως έλεγε.

O Choi Sung-bong έγινε πρωτοσέλιδο μετά την ερμηνεία του στο Korea’s Got Talent το 2011. Το στιγμιότυπο από την εμφάνισή του στο σόου έγινε viral.

Ο Choi Sung-bong σύμφωνα με το Hollywood Reporter προερχόταν από φτωχό υπόβαθρο και είχε εγκαταλείψει το σχολείο καθώς δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά τα δίδακτρα. Αφού πέρασε χρόνια δουλεύοντας σε μεροκάματα, αποφάσισε να κάνει το βήμα στην μουσική.

Το 2021, ξεκίνησε μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων καθώς όπως ισχυρίστηκε ήταν αντιμέτωπος με πολλαπλές μορφές καρκίνου για τις οποίες χρειαζόταν χρήματα για θεραπεία.

Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για απάτη. Στο τελευταίο μήνυμά του στο κανάλι του στο YouTube είπε ότι όλα τα χρήματα επιστράφηκαν.

Με πληροφορίες του Hollywood Reporter 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM
Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM
Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM