Πέθανε ο Σουηδός ηθοποιός Michael Nygvist, πρωταγωνιστής στο «Κορίτσι με το Τατουάζ»

Πέθανε ο Σουηδός ηθοποιός Michael Nygvist, πρωταγωνιστής στο «Κορίτσι με το Τατουάζ» Facebook Twitter
0

Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο Σουηδός ηθοποιός Michael Nygvist, γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην κινηματογραφική μεταφορά της τριλογίας «Millenium» του συγγραφέα Στιγκ Λάρσον (Το Κορίτσι με το Τατουάζ, Το Κορίτσι που έπαιζε με τη Φωτιά, Το Κορίτσι στη Φωλιά της Σφήκας).

Αν και θεωρούνταν ήδη ένας από τους πιο αξιόλογους Σκανδιναβούς ηθοποιός, ήταν η συμμετοχή του στις ταινίες αυτές που του χάρισε διεθνή αναγνώριση και ρόλους σε αγγλόφωνες παραγωγές όπως το «Colony», το «Επικίνδυνη Αποστολή - Πρωτόκολλο: Φάντασμα», ή το «John Wick».

Πέθανε ο Σουηδός ηθοποιός Michael Nygvist, πρωταγωνιστής στο «Κορίτσι με το Τατουάζ» Facebook Twitter

Ο εκπρόσωπος του Nygvist ανέφερε σε δήλωσή του Τρίτη: «Με μεγάλη θλίψη είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ότι ο αγαπημένος μας Michael, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και επιτυχημένους ηθοποιούς πέθανε ειρηνικά περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του μετά από μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα». 

Ο Nyqvist ήταν παντρεμένος με την Catharina Ehrnrooth και είχε δύο παιδιά.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM