Πέθανε ο μασέρ που κατηγορούσε τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση

Πέθανε ο μασέρ που κατηγορούσε τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter
EPA
3

Ένας άνδρας που κατηγορούσε τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση, πέθανε εν μέσω της νομικής διαμάχης με τον διάσημο ηθοποιό. 

Ο επαγγελματίας μασέρ του οποίου το όνομα δεν είχε γίνει γνωστό, ήταν ένας από τους άνδρες που είχαν καταγγείλει τον Σπέισι για σεξουαλική επίθεση. Ο θάνατός του έγινε ευρέως γνωστός μετά από τη σχετική ειδοποίηση που κατέθεσαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές οι δικηγόροι του ηθοποιού. 

Ο ενάγων με το τυπικό ψευδώνυμο «Τζον Ντο» είχε υποβάλει μήνυση τον Σεπτέμβριο του 2018, υποστηρίζοντας πως είχε εξαναγκαστεί να αγγίξει τα γεννητικά όργανα του Σπέισι δύο φορές, το 2016, σε ιδιωτικό χώρο στο Μάλιμπου. Τον Μάιο, ένας ομοσπονδιακός δικαστής είχε εγκρίνει την προώθηση του σχετικού φακέλου, παρά τις ενστάσεις του Σπέισι, ο οποίος διαμαρτυρόταν για την προστασία των προσωπικών στοιχείων του άνδρα που τον κατηγορούσε. 

Οι δικηγόροι των δύο πλευρών είχαν ενημερωθεί και συνεννοηθεί έναν μήνα νωρίτερα για τις τελευταίες εξελίξεις και η υπόθεση αναμενόταν να εκδικαστεί σε μία δίκη διάρκειας 7 έως 11 ημερών, όταν οι δικηγόροι του μασέρ ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους για τον θάνατο του πελάτη τους.  

Προς το παρόν, άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άνδρας έχασε τη ζωή του και οι δικηγόροι του δεν έχουν ανταποκριθεί στα αιτήματα για περισσότερες λεπτομέρειες. Πρόσφατα, ο Σπέισι είδε να καταρρέει μία ποινική δίωξη εναντίον του στον Ναντάκετ των ΗΠΑ, όταν ένας έφηβος που τον κατηγορούσε για παρενόχληση σταμάτησε να συνεργάζεται με τις αρχές. 

Η αγωγή του «Τζον Ντο» θεωρείτο η πιο σοβαρή υπόθεση σε βάρος του Σπέισι, που έχει κατηγορηθεί από αρκετά άτομα για ανάρμοστη συμπεριφορά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ άλλωστε, οι συνήγοροι του μασέρ εκπροσωπούσαν δύο ακόμα θεραπευτές μασάζ που είχαν καταγγείλει τον ηθοποιό, ζητώντας να μην δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία τους. 

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ιταλία και τον πολιτισμό της, ενώ έχει συνεργαστεί με Ιταλούς σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Με εκτενές ρεπορτάζ και πρωτογενείς πηγές από τη Θεσσαλονίκη, το διεθνές πρακτορείο Associated Press αναδεικνύει την ανεύρεση 33 σκελετών σε άταφους λάκκους δίπλα στο Γεντί Κουλέ – πρώην φυλακή βασανιστηρίων και εκτελέσεων την περίοδο 1946–49
LIFO NEWSROOM
Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Η τελευταία, πολύ προσωπική ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, μια ανέλπιστα καλή προσθήκη στο MCU και η επίσημη πρόταση της Τσεχίας για το περασμένο Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οθόνες / Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οι Αθηναίοι σινεφίλ δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να εξασκήσουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια. Συγκεντρώσαμε όλες τις ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές για την έναρξη λειτουργίας των θερινών σινεμά της πρωτεύουσας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Η αγωγή του «Τζον Ντο» θεωρείτο η πιο σοβαρή υπόθεση σε βάρος του Σπέισι, που έχει κατηγορηθεί από αρκετά άτομα για ανάρμοστη συμπεριφορά. Πηγή: www.lifo.grτι ειρωνεια! τζον ντο ειναι και το ψευδωνυμο του χαρακτηρα του σπεισι στο seven...
Έχω την εντύπωση ότι δεν πρόκειται για ψευδώνυμο... Χρησιμοποιείται όποτε δεν είναι γνωστά ή δεν πρέπει να αποκαλυφθούν τα αληθινά στοιχεία κάποιου.https://en.wikipedia.org/wiki/John_Doe : "John Doe" (for males) and "Jane Doe" (for females) are multiple-use names that are used when the true name of a person is unknown or is being intentionally concealed.[1][2][3] In the context of law enforcement in the United States, such names are often used to refer to a corpse whose identity is unknown or unconfirmed. Secondly, such names are also often used to refer to a hypothetical "everyman" in other contexts, in a manner similar to "John Q. Public" or "Joe Public". There are many variants to the above names, including "John Roe", "Richard Roe", "Jane Roe" and "Baby Doe", "Janie Doe" or "Johnny Doe" (for children).