Πάτι Σμιθ: Ακυρώθηκε συναυλία της λόγω ασθένειας- Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο

Πάτι Σμιθ: Ακυρώθηκε συναυλία της λόγω ασθένειας- Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ακυρώθηκε συναυλία της Πάτι Σμιθ, λόγω «ξαφνικής ασθένειας» της καλλιτέχνιδος, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. 

Η Πάτι Σμιθ επρόκειτο να εμφανιστεί στο Teatro Duse της Μπολόνια το βράδυ της Τρίτης, όμως την τελευταία στιγμή ακυρώθηκε η συναυλία

Η 76χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Maggiore της Μπολόνια προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ. Κάποιες πληροφορίες έκαναν λόγο για απότομη μεταβολή της πίεσης της Πάτι Σμιθ.  

Το Teatro Duse ανακοίνωσε την ακύρωση της συναυλίας της Πάτι Σμιθ με μια ανάρτηση στα social media, στην οποία έκανε λόγο για «ξαφνική ασθένεια». «Με μεγάλη λύπη ενημερώνουμε το κοινό ότι η συναυλία της Πάτι Σμιθ δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω ξαφνικής ασθένειας της καλλιτέχνιδος», ανέφερε η ανάρτηση. «Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στην καλλιτέχνιδα», συμπλήρωνε. 

Η Πάτι Σμιθ είχε προγραμματίσει διαδοχικές συναυλίες στην Ιταλία αυτή την περίοδο. Εμφανίστηκε στη Σιένα τη Δευτέρα και το επόμενο σόου της είναι προγραμματισμένο για αύριο, Πέμπτη, στη Βενετία. Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για αυτή τη συναυλία.  

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM