«Πάλευε τον καρκίνο με μαθηματικά»: O Λαζόπουλος μιλά για την τελευταία συνάντηση με τον Θάνο Μικρούτσικο στο νοσοκομείο

«Πάλευε τον καρκίνο με μαθηματικά»: O Λαζόπουλος μιλά για την τελευταία συνάντηση με τον Θάνο Μικρούτσικο στο νοσοκομείο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Για την τελευταία συνάντησή με τον Θάνο Μικρούτσικο, πριν λίγες ημέρες στο νοσοκομείο Metropolitan, μίλησε σήμερα ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Ήταν δυνατός, το μυαλό του δούλευε. Πρώτη φορά είδα έναν άνθρωπο να παλεύει τον καρκίνο με μαθηματικά. Τα έβαζε κάτω κι έλεγε "έχω αυτά τα συμπτώματα, έχω αυτές τις παρενέργειες, αυτό είναι κάτι καλό, αυτό είναι κάτι κακό, αυτό καταλήγει στον θάνατο, αυτό καταλήγει στη ζωή ή σε ένα μεγαλύτερο διάστημα"», είπε ο καλλιτέχνης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Ήταν μέχρι το τέλος με απόλυτη διαύγεια, με πολύ χιούμορ, γελάσαμε πάρα πολύ, αλλά με μία αίσθηση ότι είμαστε εδώ σήμερα, μπορεί να μην είμαστε αύριο, όλα είναι συζητήσιμα», πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας πως ένας γιατρός που γνώριζε το ιστορικό, εκμυστηρεύτηκε στον ίδιο ότι ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης είχε ξεπεράσει όλα τα χρονικά περιθώρια. 

«Μετά από μια τέτοια μάχη υπάρχει πάντα η αίσθηση πως θα έρθει κάτι κακό, μοιραίο ίσως. Όταν συμβαίνει δεν υπάρχει αποδοχή. Ήταν ένας πολύ ευφυής άνθρωπος με πολύ χιούμορ, ένας άνθρωπος που δεν έκανε ποτέ σκόντο στην τέχνη του, δεν ασπάστηκε ποτέ κάτι φτηνό».

«Ήταν "ωραία κάθετος". Πήρε δύσκολους στίχους ακόμα και για να τους διαβάσει κανένας, και τραγουδήθηκαν από όλους τους Έλληνες. Είναι από τους σημαντικότερους συνθέτες, αλλά και ανθρώπους αυτής της εποχής, από τους πιο αξιοπρεπείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Ο Θάνος είναι κομμάτι της ψυχής μας, της διαδρομής μας, είναι μεγάλο κομμάτι της ιστορίας».

Η κηδεία του μουσικοσυνθέτη θα γίνει δημοσία δαπάνη σήμερα, στις 2:30μ.μ, στο Α' νεκροταφείο Αθηνών. 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοιτητές εξοργισμένοι από το προτεινόμενο γλυπτό του Antony Gormley με «όρθιο φαλλό»

Πολιτισμός / Φοιτητές εξοργισμένοι από το προτεινόμενο γλυπτό του Antony Gormley με «όρθιο φαλλό»

Φοιτητές από το Imperial College του Λονδίνου προχώρησαν στην παρεμπόδιση της εγκατάστασης ενός γλυπτού του Antony Gormley, για το οποίο υποστηρίζουν ότι μοιάζει με άνδρα με πέος σε στύση.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ